Kate Middleton valóban 178 cm?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 10:59
1/8 anonim válasza:
1.778 méter igen, mint Diana volt!
(5'10")
2/8 anonim válasza:
helyes, szép magas lányokat jobban preferáljuk mint a 150cm-et :D
3/8 anonim válasza:
Azt mondják annyi.
Meg azt is hallottam 55 kg. (De hogy ezt honnan veszik azt nem tudom, nem hiszem hogy lemérlegelték őt az újságírók, meg azt sem hogy ő bárkinek is elmondta volna...)
Utolsó: szerintem meg pont az alacsony lányok a kelendőbbek, szóval sztem egy 150 centis előbb elkel mint egy közel 180 centis...
4/8 anonim válasza:
igen, de én ezt úgy mondom, hogy 194 centi vagyok :) remélem így már érted ;)
5/8 anonim válasza:
En 180 vagyok, de inkabb jarnek egy 178 cm-es csajjal, mint egy 150 cm-essel. Actually, baratnom kb. 175 lehet.
6/8 anonim válasza:
én 175 vagyok : és nehez találok nállam magasabb pasit xD de a lényeg h jobb magasnak lenni =) íg ylegalább a cigányok szagolhatják ahónaljam XD
7/8 anonim válasza:
sztem egy nő 170-175 között ideális, a fölött-alatt nekem nem tetszik. az alacsonyak minden ruhában b.lfaszul néznek ki, a magasak meg.. hát :)
8/8 anonim válasza:
6-os, ha te magasnak gondolod magad akkor mit mondjak én, 190 centi vagyok, nő létemre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!