Ki az a Laci betyár és mit tett le az asztalra h ennyit van a tv-ben?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 19:39
1/6 anonim válasza:
Mikor novemberben indult a VV4, ő is beköltözött pár napra Győziékkel+Voksán Virággal. Akkor elkezdték nyomatni egy kis ideig, de azelőtt én sem hallottam róla.
3/6 anonim válasza:
Mit tett le az asztalra? A sáros gumicsizmát...
4/6 anonim válasza:
ha már ilyen hangnembe kérdezed. magyarázd már el nekem h Selena Gomeza mit tett le az asztalra? SP mit tett le az asztalra? Barbeeka mit tett le az asztalra? és még sorolhatnám ez csak pár példa volt
6/6 A kérdező kommentje:
az első kommentelővel értek egyet, azelőtt én se hallottam róla.
amúgy kedves utolsó vál
aszoló.. csak tájékoztatlak h rohadtul nem bírom ezeket az előadókat, sőt egyenesen utálom és nem értem h ők is mitől nagy cuccok.. nagy nulla az összes, de róluk legalább tudok valamit.. de róla még életemben nem hallottam és nem tudtam h hirtelen mitől lett ilyen felkapott.. és milyen hangnemben kérdeztem ha szabad megtudnom? :) normálisan megkérdeztem mert nem tudok róla semmit, amúgy meg te beszéltél bunkó hangnembe és csak a hülyesget beszéled mert a kérdésemre kellett volna válaszolnod.. ennyi.:)
köszönöm az értelmes kommenteket. :)
2011. máj. 1. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!