Cserélnél most Kate Middletonnal?
Nem. Ez is csak egy esküvő lesz, csak egy kicsivel nagyobb a hírverés és többen lesznek ott mint egy hétköznapi családnál.
Ő is csak egy ember a sok közül, nincs benne semmi különleges csak olyan családba született amilyenbe és az lesz a férje aki.
Abban hogy holnap lesz az esküvője és hercegnő lesz igen, de nagyon sok felelősség szabály etikett stb tartozik a királyi pompához és az nem kéne...
27/N
Nem. Nem szeretem az ilyen nagy felhajtást. A csaj helyében rosszul lennék az izgalomtól.
A másik h Vilmosnak elég lófeje van sztem :D 21/L
Nem cserélnék.14/L
Nem kell így í hírnév,hogy "hercegnő" legyek csak mert egy herceghez megyek hozzá civilként.Az én életem így van jól ahogy van.Nekem ez tökéletes (vagyis nem vágyom másra) Szóval nem cserélnék:D
Én itt dolgozom Angliában, még a csapból is ez folyik, akármikor bekapcsoljuk a TV-t, az esküvőről van szó.
Most pl. exkluzív interjút adnak a párral.
Meg vannak őrülve az angolok, mindenhol angol zászlók, középen a pár fényképével...
Kérdésre válaszolva: nem, nem cserélnék vele semmiképp sem, boldog házas vagyok, vagyonra, ilyen hírnévre pedig nem vágyom, mert nagyon nehéz lehet így élni.
Nem véletlenül lett szegény Diana is bulímiás...
29N
Nem hiszem. Mi csak azt látjuk, amit a média mutat, de ki tudja, igazából milyen az élete, vagy milyen lesz. Persze most biztos boldog, de nem hiszem, hogy fenékig tejfel minden, szerintem olyan nincs.
Egyébként nekem ez a Vilmos sem tetszik.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!