Kit tartasz a legjobb sztárpasinak?
Láttam hogy most más is feltett egy ilyen kérdést. :D
Csak én szeretném azt is megtudni, hogy mi a foglalkozása (Színész, énekes vagy stb)
Nem baj, ha nem olyan nagyon híres.
És légyszi linkeljetek képet is, amin szerintetek jól néz ki!
Kezdem én:
Szerintem az egyik Alex Band, a Calling volt énekese, most szólókarrierje van és iszonyatosan jó hangja.
A másik Mathias Lillmans, a Finntroll énekese :D Igaz, nem tud énekelni, de nagyon tetszik a haja
És így a végén megkérem, hogy ne azt írjátok hogy a barátom, mert hogy nektek ő is sztár, stb. És hogy ne fikázzuk egymás pasijait. :D Kössz
Ja és azt is írjátok légyszi oda hogy hány éves.
Alex Band most 27
Mathias Lillmansról nem találok sehol ilyesmi infót
Alex Evans 20
És Goyáról sincs adat.
nekem elég sok van:D
jacoby shaddix, christian machado, hayden christensen, jason statham, kenichi matsuyama, steveo, fred durst, johnny knoxville
Én személy szerint nem birom ezeket a kis metroszexuális gyerekeket, mint például Alex Evans.
George Clooney-t birom a legjobban, mert van humora, tehetsége és még ki is néz valahogy :)
Képet sajnos nem tudok linkelni, de nekem az Alkonyattól pirkadatig c. filmben tetszett, amikor ki volt tetoválva a karja és a nyaka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!