A Fáynak berögzült már ez a nagyképűsége?
Figyelt kérdés
Elég furi az ember, mit ne mondjak, mindig ilyen volt?! :O2011. ápr. 26. 21:16
1/7 anonim válasza:
Ez nem nagyképűség. te most hülyeségeket beszélsz. A nagyképűség más. Ez inkább rosszindulat.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ilyen a szemelyisege, tehat valoszinu, hogy ez bizonyos szinten benne volt mindig. En sem nagykepunek neveznem, hisz nem henceg. Lenezoen es rosszindulatuan beszel. Van benne egyfajta keseruseg. Nekem sem szimpatikus.
3/7 anonim válasza:
Hát szerintem mind a ketten hülyeséget beszélnek. Az a baj, hogy általában az embernek fáj az igazság. Ennyi. Miért baj az, hogy megmondja mit hibázik az ember? A kritika is lehet építő jellegű. Vagy az embert mindig agyon kell dicsérni, és azt nézni, hogy úristen, csak nehogy megsértsem?
4/7 anonim válasza:
3. nem itt nem erről van szó. Amit te írsz az inkább Friderikuszra jellemző. Fáy tényleg rosszindulatú. Ez van.
5/7 anonim válasza:
14:09: tudod, nem az a lenyeg, amit mondanak, hanem az, ahogyan. Ebbol remelem erted, hogy mi a problema Fay-val. A stilus maga az ember, rengeteget elarul az emberrol, masokhoz valo hozzaallasarol az, ahogyan megnyilvanul. Nem az oszinteseggel van a baj es igenis oda kell figyelni, hogy valakit, aki keszult szivvel-lelekkel megbant-e vagy sem, mert ugyanazt meg lehetne mondani normalis stilusban.
6/7 anonim válasza:
Fáy nagyon jó arc! Megmondja a tutkót, nem pedig nyali-falizik és hápog mint Oroszlán Szonjácska.
7/7 A kérdező kommentje:
Okés, lehet, rossz szót használtam, de akkor is. Néha röhögök rajta, néha meg nagyon durvákat mond...
2011. ápr. 27. 20:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!