Most akkor jön Justin Bieber Magyrországra?
twitterre kiírta Magyarországot is még tavaly, az európai dátuomokhoz, de mostanság semmit nem hallottam róla...
Ti tudtok valamit?????
miért elkényeztetett?
abból gondolod, hogy rohadt sok pénze van?? igen, van saját könyve, albumai, és egy filmje, amivel elég nagyot kaszált.... nem véletlenül van ennyi pénze.. sikeres..
a szülei pedig nem voltak gazdagok a hiressége elött... nem ők tolták alá...
"shoutout to my European fans...I will be seeing u soon UK, Germany, France, Italy, Hungary, Sweden, and the list goes on! EUROPE thank u!!"
egy rajongó-honlapon mutatták ezt a twitter bejegyzést, de nincs dátum
igen, ezt a tweet-et én is olvastam... :P
de Németországban már volt az idén nem?? és már Ausztráliában van, ha jól tudom... :/
háát... jó akkor tegyünk férre minden utálatot, meg mindent.. és nézzük azt.. ha anyuká feltöltené a családodnak, bartaidnak a házi éneklős vidoidat, te nem éltél volna a lehetőséggel amit Usher adott neki?? nézd meg több millióan rajonganak érte, lányok megőrülnek világszerte... pénze van... tehetséges... és sikeres.. ? na neked nem kéne?? ;) én bevállalnám... de nekem még az sem biztos, hogy Ushert, vagy Justin Biebert, Katy Perryt.....
igeen??? na az jó, hogy legalább ő találkozott vele..
és ausztriában volt??(oda is lenne lehetőségem elmenni)
már vége az európai turnéjának nem??
:/ na majd legközelebb...
köszi azért :)
ja és jó a barátnőd honlapja... :D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!