Én olyan iskolában tanulok, ahová eljött. Nekem nagyon szimpatikus volt, tök kedvesen viselkedett mindenkivel, és tanulságos, érdesek dolgokat mondott.
De amit tett, azt véleményem szerint ne így tusolja el.
Ti mit gondoltok?
2011. ápr. 24. 16:33
1/6 anonim válasza:
azt, hogy szánalmas... le kéne csokni vagy 10 évre... Már 2-szer lett balesete mert részegen vezetett, de vajon hányszor vezetett baleset nélkül részegen, amikor csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lett baj?
2011. ápr. 24. 16:39
2/6 anonim válasza:
A sztárügyvéd tudja, mivel/hogyan kell nyalni az igazság(?)szolgáltatás felé. Talán még stylisthoz is elküldte előtte.
Buci most persze próbál baromi szimpatikusnak tűnni, emlékezz csak Császár Elődre: a tárgyalások alatt maga volt a megtestesült gyász és megbánás, egy héttel az "ítélet" után már vihorászva bulizgatott Ibizán.
2011. ápr. 25. 10:22
3/6 anonim válasza:
Szerintem se kellene, hogy ez a kampány felmentse a büntetés alól... Megnézném, hogy ha lecsuknák, a szabadulása után is kampányolna-e... Mert ha igen, akkor tényleg azt mondanám, hogy elismerésem... De ez az időzítés ...
2011. ápr. 25. 19:00
4/6 anonim válasza:
Most mindent bevet annak érdekében, hogy a lehető legminimálisabbra csökkentsék a büntetését. Egyszerűen ennyi a magyarázat, mindenki más ezt tenné a helyében. Ha először fordult volna elő vele hasonló eset, én is azt mondanám, hogy túlzott büntetést kapott. De már az előzőből sem tanult, és most is csak a szerencséjén múlott, hogy nem okozott halálos balesetet. Azon kellene inkább elgondolkoznia, hogy milyen büntetést adna annak, aki esetleg az ő családjának okozna ilyen állapotban hasonló balesetet. Minden esetre én, ha nem is küldeném ennyi időre börtönbe, de a jogosítványát már soha nem adnám vissza.
2011. ápr. 26. 10:25
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Egyébként az nagyon látszik rajta, hogy megbánta, amit tett.
Jó embernek tűnt, őszinte is volt.
Amúgy volt egy ilyen kérdés, hogy mit akar ezzel a kampánnyal elérni, miért higgyünk neki?
És ő erre azt mondta, hogy a másodfokú ítélet meghirdetése után ha még mindig járni fogja az iskolákat, akkor majd bebizonyítja, miért is teszi.
2011. ápr. 26. 18:03
6/6 Vérszomjas pandamaci válasza:
Szerintem is rossz az időzítés, így szánalmas jópofizásnak tűnik, hogy a következő ítélet enyhébb legyen. Ha az első balesete után vagy már a jogerős ítélet után tenné, akkor hitelesebb lenne, így már nekem nem szimpatikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!