Justin Bieber jön Magyarországba? Többi lent
Nem tudjátok, hogy Justin eljön-e M.O.-ba? Ha igen, akkor mikor? Igazából nem szeretem JB-t, de koncerteken mindig velemegy Jaden Smith is. És én neki vagyok a rajongója :$ És csak azért érdekel, hogy jön-e, és ha igen mikor.
Előre is köszi a válaszokat! :))
Oltásokat nem kérek, hogy Justin b.zi meg hasonlók, én sem vagyok fan! Köszönöm ^^
Tuti nem jön Magyarországba, max. Magyarországra. Nem mindegy..
Egyébként remélem nem jön.
ha nem vagy fan ne menj el.foglalod a helyet a rajongóktól.talán csak egy pillanatra ládot Jaden-t és megfosztottál valakit attól,hogy JB-t lássa 1 koncert erejéig.
amúgy állítólag jön,de nagyon remélem,hogy nem,nincs szükségem sipítozó p*csákra az utcán,akik JB-t keresik.
Nem úgy értettem, hogy nem vagyok fan, szeretem JB-t, de nem úgy mint azok a visitozó csajok, akik szerelmesek Justinba.
"foglalod a helyet a rajongóktól.talán csak egy pillanatra ládot Jaden-t és megfosztottál valakit attól,hogy JB-t lássa 1 koncert erejéig."
Nem nagyon érdekel, hogy foglalom a helyet, ilyen az élet, ez van. És én legalább annyira szeretem Jaden-t, mint ők Justin-t. Szóval ha lesz koncert én ott leszek, csak azt akartam tudni, hogy egyáltalán lesz-e.
Amúgy köszi a válaszokat
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:36
Sajnos nem érdekel, ha elfoglalom v.kitől a helyet, gondolom őt sem érdekelné, ha tőlem foglalná el a helyet. Most biztos gonosznak tartotok, de az élet igazságtalan, és ezt már jómagam is tapasztaltam, ez van. Nekem Jaden a mindenem, és ha van lehetőségem, hogy lássam őt, ha csak egy percre is, akkor látnom kell. :)) Remélem nem gondoltok most nagyon gonosznak :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!