Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber jön Magyarország...

Miss Sunsine kérdése:

Justin Bieber jön Magyarországba? Többi lent

Figyelt kérdés

Nem tudjátok, hogy Justin eljön-e M.O.-ba? Ha igen, akkor mikor? Igazából nem szeretem JB-t, de koncerteken mindig velemegy Jaden Smith is. És én neki vagyok a rajongója :$ És csak azért érdekel, hogy jön-e, és ha igen mikor.

Előre is köszi a válaszokat! :))

Oltásokat nem kérek, hogy Justin b.zi meg hasonlók, én sem vagyok fan! Köszönöm ^^

2011. ápr. 24. 15:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Tuti nem jön Magyarországba, max. Magyarországra. Nem mindegy..

Egyébként remélem nem jön.

2011. ápr. 24. 15:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, akkor MagyarországRA. Remélem így már megfelel :D Én remélem jön :DD
2011. ápr. 24. 15:20
 3/16 anonim ***** válasza:
nem vagy fan, de reméled hogy jön.. grat -.-"
2011. ápr. 24. 15:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

ha nem vagy fan ne menj el.foglalod a helyet a rajongóktól.talán csak egy pillanatra ládot Jaden-t és megfosztottál valakit attól,hogy JB-t lássa 1 koncert erejéig.

amúgy állítólag jön,de nagyon remélem,hogy nem,nincs szükségem sipítozó p*csákra az utcán,akik JB-t keresik.

2011. ápr. 24. 15:36
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem úgy értettem, hogy nem vagyok fan, szeretem JB-t, de nem úgy mint azok a visitozó csajok, akik szerelmesek Justinba.

"foglalod a helyet a rajongóktól.talán csak egy pillanatra ládot Jaden-t és megfosztottál valakit attól,hogy JB-t lássa 1 koncert erejéig."

Nem nagyon érdekel, hogy foglalom a helyet, ilyen az élet, ez van. És én legalább annyira szeretem Jaden-t, mint ők Justin-t. Szóval ha lesz koncert én ott leszek, csak azt akartam tudni, hogy egyáltalán lesz-e.

Amúgy köszi a válaszokat

2011. ápr. 24. 15:50
 6/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:36

Sajnos nem érdekel, ha elfoglalom v.kitől a helyet, gondolom őt sem érdekelné, ha tőlem foglalná el a helyet. Most biztos gonosznak tartotok, de az élet igazságtalan, és ezt már jómagam is tapasztaltam, ez van. Nekem Jaden a mindenem, és ha van lehetőségem, hogy lássam őt, ha csak egy percre is, akkor látnom kell. :)) Remélem nem gondoltok most nagyon gonosznak :DD

2011. ápr. 24. 16:01
 7/16 anonim ***** válasza:
Elvileg jön.. azt írta a twitterére még elég régen, de nem biztos, hogy így is lesz. A rajongói oldalon sincs kint semmi, hogy mikor lesz konci meg ilyenek. (csak az, hogy máshol mikor, M.o-ról szó sincs ott) Lehet, a comet-re jön, tavaly azt akarták, de nem tudott. És oda nemhiszem h jönne Jaden, mert kb 3 számot énekel majd el és ennyi..
2011. ápr. 24. 19:51
 8/16 anonim ***** válasza:
elkell keseritselek már nem jár Jaden Justinnal.
2011. ápr. 24. 21:22
 9/16 A kérdező kommentje:
neeee :"(((( ezt nem mondhatod komolyan, hogy jaden ♥♥♥ Nem jár már J.B.-vel!! Neeeeeeeeee :(((((((
2011. ápr. 24. 21:25
 10/16 anonim ***** válasza:
pedig nem. nem rég elbucsuztak a turnétól.én tudom mert JB fan vagyok és követem a twitterjét és különbözö fan oldalakat. és ott is irták h a Smith testvérek elhagyták a turnét
2011. ápr. 24. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!