Hány kg Nina Dobrev?
Figyelt kérdés
nem tudja valaki pontosan? (olvasott valamit erről stb..)
Olvastam már olyat hogy 50 kilora saccolják esetleg 53. ez nem kevés kicsit azért szerintetek? mert 169-170 cm és azért nem mondhatni hogy anorexiás.. hány kg lehet?
2011. ápr. 23. 14:59
1/8 anonim válasza:
55 szerintem.
Amúgy tényleg az első linknél husisabb.:D
3/8 anonim válasza:
Szerintem pont jó az alakja. Kicsit husis a combja, de csak nőiesen, szerintem pont így szép.
4/8 A kérdező kommentje:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:12
miből gondolod annyira biztosra hogy ennyi a súlya? (mert elég pontosan írtad)
2011. ápr. 24. 22:24
5/8 anonim válasza:
sztem nem túl kevés én is voltam már 173 cm és 53 kg(jelenleg 54-55 vok) és nem voltam anorexiás,legalábbis én nem éreztem annak magam
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2011. szept. 21. 16:22
8/8 anonim válasza:
Miért csesztettek másokat azzal, hogy anorexiás? Én az vagyok és egyáltalán nem jó érzés, ha valaki vékony az vékony, de nem anorexiás (vannak akik alkatilag olyanok), a filmekben úgyis lefogyasztanak mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!