Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Cody Simpson hogyan lett...

Cody Simpson hogyan lett sztár? *sírógörcs*

Figyelt kérdés
Mi, a barátaimmal kidolgozzuk a belünket, hogy egy csepp zenei elismerést szerezzünk, ő meg bemegy, vinnyog, imádják.
2011. ápr. 22. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
akik őt szeretik..nos azok elvetemültebbek mint JB rajongói. ami aligha lehetetlen. soha ne is próbáld megérteni azokat, akiknek ez jön be. Amúgy egy nyálas kis pondró..ha ti valódi(tehát nem nyálas)zenét játszotok, akkor nyilván több elismerést fogtok kapni mint ő. több időbe fog telni, de többre is tartanak majd.:)
2011. ápr. 22. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
ezt amúgy én se értem. bekapcsolok vlm zenetévét, ahol a "jó zenék órája" ment. tényleg jó zenék voltak.. de aztán egyszer csak meghallom, hogy vlk vinnyog, mintha éppen most húznának ki a seggéből egy 3 méteres tüskés ágat.. rákerestem erre az ifjú "tehetségre", és kb mindenhol azt írják róla, hogy mekkorát debütált.. Szerintem jb-vel majd előkelő helyen végzik a melegek ranglistáján.
2011. ápr. 22. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
utolsó király vagy..jót nevettem.: ))
2011. ápr. 22. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Egy percig sem mondanám "királynak", hogy a meleg szóval oltogatsz... ez sokkal inkább szánalmas!

A lánykák meg majd kinőnek abból, hogy az ilyen tehetségtelen fiúcskákért rajongjanak, mert azok "cukik"!

De amíg ilyen gyökerekkel van tele a világ, akik negatív jelzőként használják a "meleg" szót, addig nem ez a legnagyobb problémája a társadalomnak;)

2011. ápr. 23. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. ;)
2011. ápr. 23. 19:13
 6/7 anonim válasza:
:O Kikerem magamnak hogy valaki is igy beszeljen rola!! Nem is ismeritek ,meg en sem ismerem tokeletesen ,de szazszor jobban mint ti!! nagyon jofej es nem meleg az enektudasa pedig tokeletes  hulye barmok...
2013. jún. 22. 18:37
 7/7 anonim válasza:
Nem kellene utálkozni!! Cody-t meg nem mindenki azért szereti, mert cuki! Hanem, mert TUD valamit, amit egy hétköznapi ember NEM! Cody-nak igenis van tehetsége!
2013. szept. 24. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!