Kate Middletonnak szuzen kell ferjhez mennie?
Figyelt kérdés
Mert szerintem egy kiralyi csaladban ilyesmi is fontos, ha annyira ramennek az apro dolgokra. Van ilyen kikotes vagy nem foglalkoznak ezzel manapsag?2011. ápr. 20. 03:49
1/5 anonim válasza:
Ez a 21.század:)!
Az a csajszi pedig már régen nem szűz!
2/5 anonim válasza:
Nemrég volt erről valahol egy cikk, elvileg szűzen kéne, na de ő már rég nem szűz, együtt is laktak.
A britek meg örülnek, hogy a királyi család halad a korral.
3/5 anonim válasza:
Nem szüzen kell férjhez mennie(régen így volt,de hol nem),hanem lesz egy orvosi vizsgálat miszerint nem meddő e,képes e kihordani egy gyereket!Pont ma néztem!:)
4/5 A kérdező kommentje:
En csak azt nem ertem, hogy a kiralyi csalad hol halad a korral, ha kozben olyan dolgok fontosak, hogy eskuvo utan semmikepp nem szolithatjak Kate-nek, tehat a beceneven, amit megszokott, bizonyos eteleket nem ehet es abba kell hagynia az evest, mikor a kiralyno abbahagyja. Emellett meg azt is megszabjak, hogy nem vallalhat munkat. Ezekben hogy hogy nem haladnak a korral?
2011. ápr. 20. 17:24
5/5 anonim válasza:
Nem szűz már, ebben haladnak a korral :D
A többiben nem, de nem várhatunk el ilyen drasztikus változást a királyi családtól sem. Elvégre akkor már nem lennének királyiak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!