Melyik típus jön be neked?
Nekem igazabol egyik sem jon be. Teljesen mas tipusu ferfiak tetszenek. Ezek kozul amugy Adam Lambert nem nez ki rosszul, de mivel tudom, hogy meleg, nem tudna tetszeni ferfikent.
24/N
tegnap 21:22- Tudom, csak próbáltam a stílusra célozni!
Egyébként nekem is a 2. a favorit!:)
Khm, hát nekem egyik se jön be. Nagyon nem. Nekem a férfias férfiak jönnek be vagy a pasis pasik. Azok, akik nem ilyen festett, vasalt hajúak, nincs rajtuk szemcerka vagy körömlakk. Ezt hagyják meg nekünk, nőknek. Nem baj ha az illetőnek kicsit vastag a szemöldöke, vagy nagy az orra. IGAZI legyen! Hímpéldány a javából!
Na, pl. Tomi. Ő természetesen helyes meg aranyos. A haja be van lőve...de annyi még belefér.
Van karaktere, kisugárzása és eszmélet jól néz ki. Ő Johnny!
Na, neki is van valami természetes sármja, legalábbis ezen a képen.
Voilá Aragorn. Nem azért, mert Lotr fan vagyok. Csak jól néz ki és kész. Pasi. :) Ő nagyon bejön, pár évvel fiatalabban meg főleg!
Az ilyesmi kategóriák. Csak ne legyen:
a, Ázsiai popénekes.
b, Vasalt hajú emó utánzat.
c, Rikító pink hajú "lázadó".
d, Justin Bieber.
e, Festett körmű nyálgép.
Senki ne vegye sértésnek! Lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de legalább vagyok!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!