Fiúk! Nektek melyik lány tetszik a legjobban? (Képek lent)
2011. ápr. 17. 20:39
4/9 anonim válasza:
Miley, jó ezen a képen nem a legszebb :D de akkor is sztem ő a legjobb csaj :P
5/9 anonim válasza:
csaj vagyok de azért szeretnék válaszolni h szerintem ki a legszebb
Miley:
Miley-ról téleg nem a legjobb képet választottad. Ő alapból szerintem tök szép. tökre jó az alakja mert nem is csontkollekció de nem is kövér. úgy a legszebb ha nincs agyonsminkelve és ritka az ilyen. de a többi lányhoz képest semmi különleges nincs rajta de attól még szép.
Selena:
Az arca neki a legszebb mert nem szokványos de alapbol a csaj alakja szerintem ronda.
Demi:
szinte róla is azt tudnám elmondani mint Mileyról bár az utóbbi időben meghízott picikét de az arca szebb szerintem.
Kristen:
na rajta nem sok a szépség. a szeme egy drogoséhoz hasonlít. az alakja túl sovány és ezenkívűl nincs is semmi rajta amiben lenne valami szép.
6/9 anonim válasza:
19:29
mert Te olyan tökéletes vagy -.-
7/9 anonim válasza:
Selena adja, de Demi sem rossz :)
8/9 anonim válasza:
hát szerintem egyikről sem a legjobb képet szedte le..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!