Éva kiborulásai már kiborítóak nem?
Figyelt kérdés
Én szeretem az Évát meg minden, de viszont ezek a hisztijei már nagyon idegesítőek, mindenen kiborul. Múltkor azon az smsen, most meg mert uccsó lett a vacsoracsata héten -.- És akkor mindig az Anikónak áll neki h mert te szép vagy ..Oo"2011. ápr. 17. 20:30
1/5 anonim válasza:
hát ne haragudj, de Évának teljesen igaza van! A vacsoráját Béci készítette szóval jogos volt, h a nézők 1 pontot adtak neki a katonai héten csalt úgy nyert és az iskola héten se neki kellett volna nyernie! Igen én is ki lennék borulva! Ráadásul ahogy most nyal Bécinek az már egyszerűen UNDORÍTÓ!!!!!!!!!
2/5 A kérdező kommentje:
jó de a katonai héten, mondták az a két fő katona h Anikó teljesitett a legjobban az egész héten, a csalást bevallotta és igy is ő nyert, és jogosan. Az iskolai héten is ő volt a legjobb, aki a legjobban fejlődött stb. Egyedül ezen a vacsora héten volt az h nem neki kellett volna nyerni télleg, mert Béci csinálta a kaját.
De Éva viszont ha hiszti helyett ha jobban teper akkor nem lennének ezek a rohamai ..
2011. ápr. 17. 20:51
3/5 anonim válasza:
katonai héten mindig éva adta fel legelsőnek
4/5 anonim válasza:
Aki szereti Évát, az pont ezekért az "előadásaiért" szereti. Én modjuk mindig egy idegbajos, közönséges cigány stílusú, alattomos némbernek tartottam, aki e mellé még enyhén alkoholista is. Az elképesztő méretű hiúságát pedig még nyíltan tetézi az irigységgel is.
De hát, ezt tetszik az embereknek. Vajon ők is hozzá hasonlók?
5/5 anonim válasza:
az kiborítóbb, hogy annyira nincs problémátok és magánéletetek, hogy ezen kiborultok ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!