Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Éva kiborulásai már kiborítóak...

Éva kiborulásai már kiborítóak nem?

Figyelt kérdés
Én szeretem az Évát meg minden, de viszont ezek a hisztijei már nagyon idegesítőek, mindenen kiborul. Múltkor azon az smsen, most meg mert uccsó lett a vacsoracsata héten -.- És akkor mindig az Anikónak áll neki h mert te szép vagy ..Oo"
2011. ápr. 17. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
hát ne haragudj, de Évának teljesen igaza van! A vacsoráját Béci készítette szóval jogos volt, h a nézők 1 pontot adtak neki a katonai héten csalt úgy nyert és az iskola héten se neki kellett volna nyernie! Igen én is ki lennék borulva! Ráadásul ahogy most nyal Bécinek az már egyszerűen UNDORÍTÓ!!!!!!!!!
2011. ápr. 17. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:

jó de a katonai héten, mondták az a két fő katona h Anikó teljesitett a legjobban az egész héten, a csalást bevallotta és igy is ő nyert, és jogosan. Az iskolai héten is ő volt a legjobb, aki a legjobban fejlődött stb. Egyedül ezen a vacsora héten volt az h nem neki kellett volna nyerni télleg, mert Béci csinálta a kaját.

De Éva viszont ha hiszti helyett ha jobban teper akkor nem lennének ezek a rohamai ..

2011. ápr. 17. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
katonai héten mindig éva adta fel legelsőnek
2011. ápr. 17. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Aki szereti Évát, az pont ezekért az "előadásaiért" szereti. Én modjuk mindig egy idegbajos, közönséges cigány stílusú, alattomos némbernek tartottam, aki e mellé még enyhén alkoholista is. Az elképesztő méretű hiúságát pedig még nyíltan tetézi az irigységgel is.

De hát, ezt tetszik az embereknek. Vajon ők is hozzá hasonlók?

2011. ápr. 21. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
az kiborítóbb, hogy annyira nincs problémátok és magánéletetek, hogy ezen kiborultok ;)
2011. máj. 10. 23:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!