Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Samuel L. Jackson Hollywood...

Samuel L. Jackson Hollywood prostituáltja?

Figyelt kérdés
elgondolkodtató kérdésnek tartom, vajon tényleg ő-e az egyik qrvája...mármint minden film jó amiben benne van? vagy nem minden arany ami fénylik?
2011. ápr. 12. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem például egy jó filmje sincs. Egyiket sem szeretem, néhány pedig kifejezetten idegesít a túlértékeltsége miatt. A prostituált kifejezést viszont nem értem vele kapcsolatban.
2011. ápr. 12. 21:26
 2/8 A kérdező kommentje:
prostituált = ahol van pénz ott eladja a testét (e.a.e. színészi képességét)
2011. ápr. 12. 22:52
 3/8 anonim válasza:

Arc,ki előttem szólottál. Hát, Te iszonyat nagy láma vagy.

1, Sámuel jó filmjei: Die Hard 3, Hetedik mennyország, 187, Csillagok Háborúja, és még lehetne sorolni.

2, Sámuel rengeteg filmben szerepelt az utóbbi időkben, mondhatni minden sz*rban. Pénzért mindent, tudod mint az örörmlányok. Ha nem adok egy tippet kit kérdezz. Ha meg annyi eszed sincs, hogy egy ironikus kérdést fel tudj dolgozni agyilag menjél szépen és olvasgasd a Bambit Te f*sz! Szólottam!

2011. ápr. 12. 22:56
 4/8 anonim válasza:
A kérdező előtti kommentelőnek szól, félreértés elkerülése végett. Én vettem a lényeget. Ő meg egy lőcs.
2011. ápr. 12. 22:57
 5/8 Thurston ***** válasza:

Annak ellenére, hogy a kérdező is elkezdett magyarázkodni, meg ez a f@szkalap is itt fölényeskedik, nekem nagyon úgy tűnik, hogy pont ők nem értik az iróniát, amit én tökéletesen felfogtam az első válasz kapcsán. Feltételezem ő is bszottul tudja, hogy mi az a prostituált, csak ez kábé millió másik színészre ezerszer jobban ráillik. Így ez a nagyonelgondolkodtató és nagyonirónikus kérdés szimplán érdektelen és kulaszar.

A második válaszoló meg egyébként komolyan a leggázabb vergődést adta itt le, amit láttam. Még a sok vévés gyökérnek is odavágott rendesen f@szparasztság terén. Mondjuk mit várhatunk attól, aki szerint Star Wars I-II-III és a Hetedik mennyország jó film. Haha.

2011. ápr. 13. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Na, érdekes, hogy valakinek sikerült felfognia a válaszomat. Már azt hittem, hogy túl magas szinten kommunikálok. Kisvuzik.
2011. ápr. 13. 12:25
 7/8 A kérdező kommentje:

thruston:

igazából nem ironikusnak szánom a kérdést de te úgy néz ki azzá teszed... egyszerűen Sam az egyik kedvenc színészem (ha a színészi tehetségével nem értesz egyet akkor te télleg vmi nagy kukker vagy) és sokan használták rá a kérdésben feltűntetett frázist... kicsit ha kutakodnál (imdb) rájöhetnél h eszméletlen sok filmje van és nem mindegyik olyan nagy (kedvencem a cápás amiben ő az egyetlen nagy név és az elején megmurdél :D)

mellesleg írásodból ítélve (sw, 7.menyország) pl az 187ről fingod nincs milyen film, mellesleg ajánlom, szal ez is az elözőleg írtakat támasztja alá...

u.i.: kulaszar? tudod mi az a kula észlény?

az első s utolsó válaszolónak:

drága barátom ha nem tudod megfogalmazni a kérdésedet ne is próbálkozz mert sokan félreértik azt a magas színvonalú többértelmű kérdést h: "a prostituáltat nem értem" aztán h belemagyarázod más magyarázatával a kukiságodat az csak további színvonal csökkenést eredményez..

amit akartam az az emberek véleménye samuel munkásságáról..túlzás-e vagy nem túlzás, rosszabb lesz-e ettől vagy nem..szal gondolkodjatok észlény pár

2011. ápr. 13. 15:57
 8/8 A kérdező kommentje:
u.u.i.: mondjál már egyet a millió másik színészek közül :)
2011. ápr. 13. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!