Samuel L. Jackson Hollywood prostituáltja?
Arc,ki előttem szólottál. Hát, Te iszonyat nagy láma vagy.
1, Sámuel jó filmjei: Die Hard 3, Hetedik mennyország, 187, Csillagok Háborúja, és még lehetne sorolni.
2, Sámuel rengeteg filmben szerepelt az utóbbi időkben, mondhatni minden sz*rban. Pénzért mindent, tudod mint az örörmlányok. Ha nem adok egy tippet kit kérdezz. Ha meg annyi eszed sincs, hogy egy ironikus kérdést fel tudj dolgozni agyilag menjél szépen és olvasgasd a Bambit Te f*sz! Szólottam!
Annak ellenére, hogy a kérdező is elkezdett magyarázkodni, meg ez a f@szkalap is itt fölényeskedik, nekem nagyon úgy tűnik, hogy pont ők nem értik az iróniát, amit én tökéletesen felfogtam az első válasz kapcsán. Feltételezem ő is bszottul tudja, hogy mi az a prostituált, csak ez kábé millió másik színészre ezerszer jobban ráillik. Így ez a nagyonelgondolkodtató és nagyonirónikus kérdés szimplán érdektelen és kulaszar.
A második válaszoló meg egyébként komolyan a leggázabb vergődést adta itt le, amit láttam. Még a sok vévés gyökérnek is odavágott rendesen f@szparasztság terén. Mondjuk mit várhatunk attól, aki szerint Star Wars I-II-III és a Hetedik mennyország jó film. Haha.
thruston:
igazából nem ironikusnak szánom a kérdést de te úgy néz ki azzá teszed... egyszerűen Sam az egyik kedvenc színészem (ha a színészi tehetségével nem értesz egyet akkor te télleg vmi nagy kukker vagy) és sokan használták rá a kérdésben feltűntetett frázist... kicsit ha kutakodnál (imdb) rájöhetnél h eszméletlen sok filmje van és nem mindegyik olyan nagy (kedvencem a cápás amiben ő az egyetlen nagy név és az elején megmurdél :D)
mellesleg írásodból ítélve (sw, 7.menyország) pl az 187ről fingod nincs milyen film, mellesleg ajánlom, szal ez is az elözőleg írtakat támasztja alá...
u.i.: kulaszar? tudod mi az a kula észlény?
az első s utolsó válaszolónak:
drága barátom ha nem tudod megfogalmazni a kérdésedet ne is próbálkozz mert sokan félreértik azt a magas színvonalú többértelmű kérdést h: "a prostituáltat nem értem" aztán h belemagyarázod más magyarázatával a kukiságodat az csak további színvonal csökkenést eredményez..
amit akartam az az emberek véleménye samuel munkásságáról..túlzás-e vagy nem túlzás, rosszabb lesz-e ettől vagy nem..szal gondolkodjatok észlény pár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!