Kinek van jobb hangja Shakirának vagy Rihannának?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 14:24
1/17 anonim válasza:
hát kitudja, milyen az igazi hangjuk szerkesztések nélkül..szerintem rihannának jobb..
2/17 anonim válasza:
Hát a hangja kinek jobb, inkább Rihannának. De ha úgy vesszük hogy ki tud jobban énekelni, akkor Shakira-t mondanám..
3/17 anonim válasza:
Rihanna, de ő förtelmes élőben... Shakira hangjától a falnak megyek...-.-"
5/17 anonim válasza:
szerintem egyiknek sincs valami jó hangja. az utcáról beterelsz pár csajt a stúdióba, tuti lenne jópár aki különb.
10/17 anonim válasza:
SHAKIRA ez teljesen egyértelmű, voltam már koncertjén, és még talán jobb is a hangja, mint a cd-ken
Rihanna meg nem tud élőben énekelni, cd-n jó meg minden, de sztem a tehetség ott mutatkozik meg, hogy tud-e valaki élőben is énekelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!