Belehabarodtam egy magyar sztárba! Folyamatosan a képeit és a vele készült videókat nézem! Ez nagyon gáz?
mi az, hogy Am? sose hallottam.
ja, ha 13 vagy, akkor nem gáz. 17 évesen, háááááát...
nekem is van ilyen de pár hét és kész, ennyi ilyen időszakos,de néha visszatér. a celebek szerintem csak azér vannak annyira oda a rajongókért, mert belőlük gazdagodnak meg...
el fog múlni és nem ciki...
Na jó, hogyha mindenkit ennyire érdekel, akkor elmondom! :)
Brasch Bencére gondoltam!
tegnapelőtt 21:50 -i vagyok. Köszi,így kicsit könnyebb.
Nézd, nem is tudom mi a baja igazán Bencének,de zűrös a srác. Most ezzel nem lebeszélni akarlak,csak azt gondolom ne reménykedj túlságosan. Én nem ismerem és igazán nem akarom megvádolni semmivel,de eléggé gyanús,hogy esetleg nem az ellenkező nemet részesíti előnyben.
Persze ettől még,ha van rá lehetőséged,akkor próbálkozz,de nem adok sok esélyt ,hogy lesz ebből bármi.
Azon viszont elgondolkoznék a helyedben,hogy tényleg szerelem ez?:)
Szia! Általánosítva az ilyen esetekben, szerintem semmiképp ne akard magadra vonni a figyelmét, ha mondjuk koncerten vagy akárhol meglátod, mert ha elkezdesz visítani, hülyének néz. Gondolj bele, hány lány rajong érte, mert ez a sok lány mind-mind a "vetélytársad" egy bizonyos értelemben, és mivel van bőven lehetősége hogy 'válogasson', ezért szerintem a nagyon szép lányoknak van esélye, vagy akinek olyan a kisugárzása, vagy éppen mire bukik az illető. Persze lehet, hogy ő azon az állásponton van, hogy a rajongók tabunak számítanak.
Egyébként szerintem nem gáz, nekem is volt ilyen, én egy picivel vagyok fiatalabb nálad, és reménytelenül romantikus, de hidd el, ki lehet ebből lábalni :) Éld az életed, ne nézd folyton a képeit, hanem az ábrándozást hagy meg az elalvás előtti percekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!