Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok hozzá, hogy 1...

Mit szóltok hozzá, hogy 1 millió Ft-os kiskutyát vesz Dzsudzsák Balázs Zimány Lindának?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 31. 19:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
A pénz tényleg elveszi az ember eszét (más kérdés, ha már amúgy sem volt neki sok...).
2011. ápr. 4. 09:20
 12/21 anonim ***** válasza:

Rongyrázás....., de megtehetik.

Nekem gyerekem van, akit nem visz el semmilyen madár,nem törnek könnyen a csontjai és az első pillanattól az enyém. Nem kellett eljárnom sehová, hogy megszokjon, ja... és belőle csak egy EGY!!!! van az egész világon.

Értéke?.... felbecsülhetetlen:))

2011. ápr. 6. 11:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt teszi, ha már valaki nem tud mit kezdeni a pénzével. Ha már nem egy szerencsétlen gazdátlan menhelyi kutyát vennének magukhoz, az egymillió akkor is sokkal jobb helyen lett volna azoknál, akik mindenüket feláldozzák a gazdátlan, kidobott állatokért. Akkor még lenne miért becsülni is az ormányost.
2011. ápr. 6. 14:15
 14/21 anonim válasza:
61%
Mit vársz attól, aki mellekkel ajándékozza meg a pasiját? Szánalmas! És ez nem irigység, hanem szégyen, hogy ilyen emberek hasztalanul tengetik magukat nap mint nap, és mindene megvan! Más meg robotol, tanul és éppen hogy megél! Mit tud felmutatni? Kefirt meg a többi gazdagot, azt ennyi! Pénzért ilyen hülyeségeket írnak róla - hmm ...!
2011. ápr. 8. 15:40
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

Egyetértek az előttem szólókkal.

Ahogy kémia tanárnőm mondaná: 'a kutya ott kezdődik, hogy minimum térdig ér.' :D

2011. ápr. 15. 20:11
 16/21 anonim ***** válasza:

ez a hír nem igaz, Linda facebook oldalára kiírta, hogy csk egy ismerőse kutyája, és az újságírók elkezdtek kombinálni

ennyi

2011. máj. 6. 19:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor jól megkombinálták!
2011. máj. 7. 09:22
 18/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a kiskutya.
2011. máj. 15. 11:30
 19/21 anonim ***** válasza:
59%

89%-os látom eléggé irigy vagy,és ha mellekkel lepte meg akkor mi van,képzeld az én csajom is meg akarja csináltatni a melleit,hogy nekem még jobban tetszeggyen,és kívánatos legyen,plusz fitnessz terem meg tánc edzések,igen nem lustának kellene lenni,hanem tenni mindenért,értsd,ne szidd azt akinek van pénze tessék találj ki valamit és vállalkozzál,csinálj tőkét rá(menj el addig dolgozni amíg nincs elegendő zséd),jah,hogy azt nem lehet két buli,meg ivás között hát igen valamit valamiért,vagy fogj egy jó parti jó vágású pasast,csak ahhoz tenni kell,edzés,szép,ápolt haj,fullos csinos test,nőies rucik,ennyi.

Linda egy belevaló gyönyörű nő,és aki azt mondja nem az még nem volt jó nővel,hidd el nincs pasi aki kirugdosná az ágyból.

Arra gondolj,hogy dzsudzsák rég eddzett amikor te haza támolyogtál egy buliból vagy a gólyatáborból,vért verejtéket izzadav dolgozott és dolgozik,hogy híres legyen és gazdag.Hidd el én csak tudom,rengeteget dolgozom,hogy gazdag legyek,de akkor is megcsinálom,igen lemondásokkal jár,se buli,se kicsapongás,mellette egyetem,üzlet,jah és edzések.Mindent okosan kell csinálni,minden rajtad áll.

2011. jún. 14. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:

nem egymilló forintos a kutya hanem félmillió...

és senkinek semmi köze hozzá hogy mire költik a pénzüket...

2011. jún. 19. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!