Azért elég szánalmas, hogy a homoszexualitás, és melegbár szót úgy használjátok, mintha "rossz dolog" lenne, hát előbb talán tanuljátok meg mi a szexualitás;)
És mért nem mindegy neked, hogy mire költi? Érdekes, hogy mindenki annyira utálja Justint, közben meg mindenki vele foglalkozik, basszus én is utálom, de nem foglalkozok vele állandóan, és teszek fel róla kérdéseket...
2011. márc. 30. 14:01
12/24 anonim válasza:
kedves előző: NEM UTÁLJA MINDENKI és nem akarok eltárni a kérdéstől úgyhogy az én válaszom: NEMTUDOM :D
2011. márc. 30. 15:05
13/24 anonim válasza:
ma 15:05 Drága! Tudod... olykor használunk úgy nevezett túlzást, ha nem érted olvasd el lassan és figyelmesen újra amit írtam;)
2011. márc. 30. 16:47
14/24 anonim válasza:
Hormontablettákra
2011. márc. 30. 17:34
15/24 anonim válasza:
Lényegét tekintve a szexualitás, szaporodásra szolgálna.
Nos ez két azonos nemü egyén között elég nehézkes :P
Persze a mai társadalomban ez a fogalom kibővült kicsit, de sebaj. Emlegessük csak a szexualitást gyerekeknél, állatoknál, a melegek pedig fogadjanak örökbe nyugodtan.
2011. márc. 31. 15:15
16/24 anonim válasza:
Milyen igaza van annak,aki írta,hogy ha utálod Justin-t ne foglalkozz vele,én sem foglalkozok vele...Mert,aki foglalkozik vele az nem is utálja igazán,ha én nem szeretek valakit lesz@rom,hogy mi van vele...Akik,meg jönnek itt a szexualitással,meg b.uzi meg mittudom én,csak féltékenyek,hogy ők nem híresek...Szeretnének ők ilyen b.uzik lenni,ha ennyi pénzük lehetne...(Bocsi az OFF-ért de ezt le kellett írnom) Amúgy arra költi,amire akarja jól jönne egyes buz.izó válaszolónak,ha ennyi pénzért vehetnének vazelint meg síkosítót vagy akármit...
2011. márc. 31. 16:39
17/24 anonim válasza:
ma 15:15 Könyörgöm hány hetero pár nem vállal gyereket...
Unom, hogy mindig mindenki azzal jön, hogy "mert a férfi és a nő együtt a normális".... a szerelem az szerelem, mindegy, hogy milyen neműek közt;)
De ez már egy teljesen más téma, ugyanis senki nem mondta, hogy ez a Justin gyerek meleg vagy ilyesmi, csupán negatív jelzőként használjátok rá ezt a szót, ami szerintem szánalmas!
2011. márc. 31. 20:34
18/24 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam se azt hogy meleg, szeretem,utálom. Csak egy kérdés lett volna
2011. ápr. 1. 13:07
19/24 anonim válasza:
Drága kérdező.... valószínűleg akkor ez nem neked szólt...-.-"
2011. ápr. 1. 18:04
20/24 anonim válasza:
ja valoszinűleg meleg, azért énekel LÁNYokrol és azért jár selena gomezzel -.- tudtommal aki egy lánnyal jár fiú létére az nem b*zi -.- ebből a bu*i zásbol meg csak a válaszolo értelmi szintjét lehet levenni, és azt hogy ezeket a szavakat csak azért használja mert szénakmasan irigy :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!