SP fent van itt, gyakorikerdesek.hu-n?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 18:20
1/9 anonim válasza:
lehet, hogy igen, mivel egyszer twitterén bemásolt egy róla szóló kérdést.
2/9 anonim válasza:
Ha olvassa ezt a kérdést, akkor üzennék neki. :)))
Nagyon jól nézel ki, Krisztián!!!!!!!!!!
Ne törődj a negatív kritikákkal, érezd jól magad a bőrödben, az a lényeg és élvezd, amit csinálsz! :)
3/9 anonim válasza:
Akkor üzenek neki én is ... :'DDD
Eddig nem veled bajom, de a legutolsó klipedből úgy ömlik, az egoizmus, hogy rossz belenézni... Detto ugyanez a szám szövegével...O.o
4/9 anonim válasza:
A negatív kritikával meg KELL törődni mert lehet építő jellegű is az a negatív kritika...
5/9 A kérdező kommentje:
Olyan jó lenne, ha tényleg fent lenne, és bemásolná ezt a kérdést is a twitterére :)
2011. márc. 25. 21:48
6/9 anonim válasza:
Oké, kell tőrödni a negatív kritikákkal, én speciel arra gondoltam, hogy "hülye b*zi", stb.
7/9 anonim válasza:
Érdekes lenne, mivel úgy tudom még a kommenteket sem olvassa a klipjei alatt! Vagy igen? Én tudom rosszul?
8/9 A kérdező kommentje:
Múltkor azt mondta, h a youtube-on nem olvassa.
Itt viszont nem csak róla szólnak a dolgok. Akár fent is lehet. Ezeket lehet h olvassa :)
2011. ápr. 5. 21:55
9/9 A kérdező kommentje:
Örülnék neki :)
2011. ápr. 5. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!