Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek erről? (videó)

Mi a véleményetek erről? (videó)

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=bFToTet5tTQ szánalom komolyan ebbena videóban nagyon lehet látni,hogy tényleg csak azért van együtt Justinnal hogy kihasználja. NEM KELLENEK AZ OLYAN VÁLASZOK,HOGY FÉLTÉKENY VAGYOK RÁ MERT NAGY JB FAN VOK. MERT NEM.
2011. márc. 22. 16:50
 1/1 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem látszik az, hogy csak kihasználná.. Nem tudom, hogy miből következtettél erre, na mind1. Én csak a hírekből ismerem Justin-t, zenéjét talán csak 1* ha hallottam az öcsém jóvoltából, de semmi több. Selénát meg már sokszor láttam / hallottam szintén az öcsém miatt, mert a Disney channel állandóan megy valamelyik tv-ben itthon...

Én megmondom az őszintét. Rohadtul irigylem Bieber-t, hogy ilyen fiatalon össze tudott jönni egy nálánál idősebb lánykával aki ráadásul még nagyon csinos is. Selena szemszögéből, mondjuk lehet arra következtetni, hogy tényleg csak a nagyobb nyilvánosságra vágyik, de na és aztán... Sokan csinálták már ugyan ezt. Ráadásul ahogy így utána olvastam most, Justinért rengeteg lány odavan és ez simán közrejátszhatott Selenánál...

2011. márc. 22. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!