Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? (fonto lenne)

Figyelt kérdés
az a sztár akit nagyon kedvelek,most fog eljöni ide,ahol één lakom.írtam már neki facebookon is több levelet,de egyikre sem jött válasz.nem úgy vagyok oda érte,hogy húú de jól néz ki,meg semmi ilyesmi,hanem kedvelem mint embert.szeretnék vele beszélgetni.és arra gondoltam,írok neki egy levelet,amit a találkozásunkkor odaadnék neki,akkor mikor közös kép készül.leírnám a gondolataimat,meg mindent amit szertnék neki mondani,és megkérném facebookon válaszoljon vissza.szerintetek ez milyen ötlet,és hogy fogadná ez a bizonyos személy??fontos lenne a véleményetek,esetleg tapasztalatotok.előre is köszi:DD
2011. márc. 21. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
ki ez a bizonyos személy?:)
2011. márc. 21. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan csináld meg!

Csak nem Olivér? :D

2011. márc. 22. 11:55
 3/5 A kérdező kommentje:
hehe:Dutolsó elég jól beletrafáltál:PPP de nem gáz?:DD
2011. márc. 22. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:
ha odanyomod a kezébe, úgyis el fogja tenni a levelet, és után nem hiszem, hogy eldobná olvasatlanul.. :))
2011. márc. 22. 16:35
 5/5 A kérdező kommentje:
igen,pontosan így gondolom én is!:))
2011. márc. 22. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!