Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki szereti Michael Jackson...

Ki szereti Michael Jackson most? Es miert? Ki szerette halala elott is? Es miert?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Michael Jackson - mint sokszor halljuk - egy legenda. Örökre. A mozgása, a hangja, a zenéje, a SZEMÉLYISÉGE, a gyerekessége, sokszor mondják: The King Of Pop, Dance... Én IMÁDOM, és biztos vagyok benne, hogy imádtam volna halála előtt is, ha hallok felőle valami jót ismerőstől, stb., de mivel nincs senkim aki rajong érte, ezért sokáig nem is ismertem. Aztán később megműtötték a fülemet, és a nagy turbánnal a fejemen (kötözés), nem tudtam mit kezdeni, hát egész nap csak feküdtem. Apukám közben felment a szomszédhoz segíteni, és mikor lejött, egy MJ DVD-t hozott, kölcsönkérte. ,,Pont ezt nézte a Laci és kölcsönkértem." Végig ezt néztem, mert egyet s mást már hallottam MJ felől, de nagyon a dalait se hallottam. Ezekben a napokban döbbentem rá, hogy micsoda FANTASZTIKUS előadó is valójában Michael Jackson. Egy Mix CD-m volt ekkor még csak tőle amit egyik rokonomtól kaptam mikor meghalt (MJ), (:'() Ezentúl megállás nélkül ment a zenelejátszóm, és egy idő után érdeklődésem is megnőtt iránta. Mostmár... elkezdjem mondani?? Van kb. 10 CD-m, Moonwalk,... ö... inkább nem kezdek bele, nagyon késő van hozzá... Minden esetre igazi nagy rajongója lettem, de nem csak a zenéjének. Aki ismeri, tudja, mekkora személyiség is volt ő. A legnagyobb, mindenki közt! Egyszerűen megunhatatlanul imádom. Még annyi, azt vettem észre, hogy amíg valakit nem ismersz eléggé, nem tudod kellő képpen beazonosítani. Sajnos ezzel nagyon sokan így vannak, nem ismerik, és minden rosszat elhisznek róla, jót egy szálat nem tudnak mondani, és egy számukat nem ismerik, mégis azt mondják, hogy szar... Egyszóval, ha te kétségbe mered vonni a szempontjaimat, győződj meg róla előbb, hogy nincsen-e igazam! Én szeretem MJ-t, Nyugodjon Békében!! <3 LOVE MICHAEL 4EVER!!! <3
2011. nov. 13. 23:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

bocs, még egyet hadd mondjak, egy kicsit hosszú lett az előző, de nagyon megköszönném ha elolvasnád!

Szerintem ha belelátsz Michael egész életébe, világába, és próbálod Őt megérteni, BIZTOSAN megszereted!!! És akkor már nem is fog érdekelni hogy milyen szuper énekes volt, úgyis szeretni fogod! Egyébként kétségtelen, hogy Michael Jackson tényleg egy őstehetség volt!!! <3 R.I.P.

2011. nov. 14. 14:17
 13/15 EmmS válasza:

Én igazából,akkor tudtam meg ki mikor meghalt.Igazából már

tudom hogy egy jó ember volt és csak jót akart tenni az emberiségnek,hogy sokkal jobban tudjunk élni.De szegény sajnos így végezte!

Kiemelkedő tehetség volt

R.I.P.

2011. nov. 17. 19:27
 14/15 EmmS válasza:

És igen!Elöször ismerd meg milyen volt,hisz ez tényleg igaz!Rengeteget szenvedett azért hogy jót tegyen másokért,és akik ennyire naivak,és elhiszik amit a TVben mondanak,és rögtön leszarozzák őket,nézzék meg a Beat It-et.Vagy a Ghost filmjét.Egyszerűen lenyügöző tehetség volt,kedves személyiség!Pont akor tudtam emg ki ő mikor meghaltí!Hansonkó volt nálam is.Amikor költöztük(3 nappal miután meghalt) Kértem apámtol egy Michael Jackson CD-t.A number one volt az.És azt halgattam állandóan.Ma már nem szoktam annyira,de nálam még mindig ő van a toplista élén!

Forevrer Star

R.I.P

2011. nov. 17. 19:32
 15/15 EmmS válasza:
És kérdező ne azt nézd már kérlek hogy nézett ki!
2011. nov. 17. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!