Ki szereti Michael Jackson most? Es miert? Ki szerette halala elott is? Es miert?
bocs, még egyet hadd mondjak, egy kicsit hosszú lett az előző, de nagyon megköszönném ha elolvasnád!
Szerintem ha belelátsz Michael egész életébe, világába, és próbálod Őt megérteni, BIZTOSAN megszereted!!! És akkor már nem is fog érdekelni hogy milyen szuper énekes volt, úgyis szeretni fogod! Egyébként kétségtelen, hogy Michael Jackson tényleg egy őstehetség volt!!! <3 R.I.P.
Én igazából,akkor tudtam meg ki mikor meghalt.Igazából már
tudom hogy egy jó ember volt és csak jót akart tenni az emberiségnek,hogy sokkal jobban tudjunk élni.De szegény sajnos így végezte!
Kiemelkedő tehetség volt
R.I.P.
És igen!Elöször ismerd meg milyen volt,hisz ez tényleg igaz!Rengeteget szenvedett azért hogy jót tegyen másokért,és akik ennyire naivak,és elhiszik amit a TVben mondanak,és rögtön leszarozzák őket,nézzék meg a Beat It-et.Vagy a Ghost filmjét.Egyszerűen lenyügöző tehetség volt,kedves személyiség!Pont akor tudtam emg ki ő mikor meghaltí!Hansonkó volt nálam is.Amikor költöztük(3 nappal miután meghalt) Kértem apámtol egy Michael Jackson CD-t.A number one volt az.És azt halgattam állandóan.Ma már nem szoktam annyira,de nálam még mindig ő van a toplista élén!
Forevrer Star
R.I.P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!