Mit utáltok a legjobban Justin Bieber-ben?
Figyelt kérdés
Én a tenyérbemászó mindig mosolygós arcát utálom.2011. márc. 10. 21:38
11/17 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen nagyzoló embereket,akik játszák az eszüket...Jó legyen sztár,építse a karrierjét,de tudja,hogy hol a határ...Igazából nem is ő tehet róla,inkább azok az emberek,akik sztárt csináltak belőle,mert ugye nekik ez is pénz,hogy még a csapból is Justin Bieber folyik és igazából ez nem tetszik az embereknek(ahogy nekem sem)de legfőképp az,ahogy viselkedik,és sztárolja magát...Azt hiszi,hogy hirtelen híres lett és övé az egész világ...Azzal,ha b*zi lenne,nem lenne semmi problémám,mert engem nem zavar érted ha b*zi akkor b*zi,ha meg nem akkor nem...De akkor is vegyen már vissza az egojából..Aki úgy gondolja,hogy nincs igazam,az ne lepontozzon,hanem írja meg,hogy miért...
12/17 anonim válasza:
Utálom Justint, de azokat akik csak annyit bírnak írni hogy azért utálom mert b*zi még jobban! Ez annyira szánalmas, és ostoba. Nehogy már a szexuális beállítottsága miatt utáljatok valakit! Ráadásul ebben az esetben úgy használjátok ezt a szót, mintha rettentően rossz dolog lenne melegnek lenni... esetleg az ilyen agyatlan tinisunák szemében az... mert fogalmatok sincs róla hogy mi az a szexualitás!;)
13/17 anonim válasza:
hogy mit utálok benne? mindent xD nem bírom azt a nyávogó kis kölyköt
14/17 anonim válasza:
Csak annyit,hogy rengeteg pénze van,de normális méretű nadrágra nem tellik neki-.-"
15/17 anonim válasza:
az , hogy mostanság akárki lehet sztár a fiatalok körében :S
16/17 anonim válasza:
Azt h úgy néz ki mint egy lány meg a hangja is olyan ja és h egyik percben még otthon gitározik a másikban meg nagy stadionokban koncertet ad
17/17 anonim válasza:
Nincs annyi betű a billentyűzeten hogy le tudjam írni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!