Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Gigi és Béci édestestvérek?...

Gigi és Béci édestestvérek? (lent)

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert egyik újságban bent volt hogy Béci már régen elvesztette az édesapját,de Gigi pedig amikor az otthoniakhoz beszél,akkor mondja hogy "anya"és"apa"vagy azt hogy "szüleim"
2011. márc. 6. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nevelőapjuk van, és Gigi őt apának szólítja...
2011. márc. 6. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
"Mindkettő cigány, úgyhogy nem mindegy?" <- tejoeg! hogy te mekkora paraszt vagy! :D
2011. márc. 6. 17:19
 3/7 A kérdező kommentje:
2. lehet hogy igazad van Köszi
2011. márc. 6. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, megmondom őszintén, de mindkettőnek Rácz a vezetékneve, szerintem egy apjuk van.De mondom, tényleg nem tudom.
2011. márc. 8. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
tesok, en mar hallotam Becitol is hogy mondta h apam, vagy edesapam. szoval szerintem edestestverek
2011. márc. 9. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Még a játék elején mondták az igazmondó hintában, hogy ők csak féltestvérek, Béci nem ismerte az édesapját, talán már születése előtt lelépett. Én ezt nem láttam élőben, (online közvetítés alatt volt, nem az összefoglalóban) csak olvastam róla.
2011. márc. 10. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Rácz Ildikó(Gigi) és Rácz Béla(Béci)nem cigányok
2011. ápr. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!