Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

2011. márc. 6. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahh, én marha, ráklikkeltem. Azért leírhattad volna, hogy SP lesz a dologban.
2011. márc. 6. 09:38
 2/7 A kérdező kommentje:
:))
2011. márc. 6. 09:43
 3/7 A kérdező kommentje:
gondoltam az SP-utálok örülnek:))
2011. márc. 6. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Hogy szánalmas.:) Mondom ezt úgy hogy a legkevésbé sem szeretem espéééét és nem is szimpatikus.

De mivel nem szeretem,nem foglalkozom vele.

Az hogy valaki az idejét arra pazarolja hogy ilyen szánalmas módon próbálja egy celeb tudtára adni ,hogy rossz,az számomra semmivel sem jobb magánál a celebnél,sőt...

Nem tartom tehetségesnek SP-t,nem tetszenek a számai,a dalszövegei nevetségesek,de azért be kell látni,hogy jól kiépítette a maga kis hírnevét,még ha ez kis tiniknek is köszönhető. Ő legalább tart valahol,még ha nem is értünk ezzel egyet. Aki ezt a videót csinálta,inkább tehetne ő is valamit és akkor nem lenne ideje ilyesmire.:)

18/L

2011. márc. 6. 10:31
 5/7 Thurston ***** válasza:
Egyetértek az előzővel, de ezt már sokszor kifejtettem itt különböző SP-vel kapcsolatos kérdéseknél. Nincs annál szánalmasabb, mint amikor valaki azon vergődik, hogy mennyire nem szeret egy előadót.
2011. márc. 6. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem íróval!!!
2011. márc. 6. 17:30
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!és egyetértek veletek!:)
2011. márc. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!