Mi a véleményetek Enrique Iglesias-ról?
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 14:04
1/7 anonim válasza:
ólájnííd itsz ö ridumdiváj...
Ha igaz, akkor ordenáré hangja van és valaki aláplájbeckeli az éneklést.
2/7 anonim válasza:
Én bírom. A régi zenéi is tetszettek a mostaniak is.
Amit az első írt.. hát nem tudom azért már elég régóta híres, ha igaz lenne amit írsz már rég kiderült volna.
3/7 anonim válasza:
bírom a hangját, maga a csávó cseppet hominak néz ki, de ettől függetlenül nagyon jók a számai
4/7 anonim válasza:
Nem tettszenek a számai se maga a pasi.
Amúgy csak azért tart itt mert az apja is híres amúgy egy senki se lenne...
6/7 anonim válasza:
jó zenéje van, de a klipek... értem én, hogy szereti a nőket, de nemkéne folyton a szexet előtérbe helyeznie mindehol..-.-
7/7 anonim válasza:
Még hogy nincs hangja röhögnöm kell!!! Meg hogy híres apuci és azért tart itt, szintén hahotázok!!!! Hála Istennek, hogy örökölt valamit apucitól, ebben igazad van, ha ő nincs most Enrique sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!