Miért befolyásolja a mai fiatalokat ennyire egy sztár nemi identitása esetleg származása. Stb?
Nem igazán értem,de kb minden második kérdés vagy az hogy "XY b*zi",vagy mi a véleményetek XY-ról és a válaszok 90%-a az hogy homár...
Én gondolom csak végtelenül éretlennek ezt a felfogást?
Először is nem gondolom,hogy bárkinek köze lenne a másik magánéletéhez,másrészt pl egy zenében ,nem hiszem hogy számít az hogy egy énekes esetleg meleg.
Másrészt nem értem ,hogy miért lepődik meg a legtöbb ember a 21. századba azon hogy vannak emberek akik a saját nemükhöz vonzódnak. Teljesen természetes,mindig is az volt. Valamint a legtöbb meleg pasinak pl van művészi hajlama. Nézzük meg hány kiváló énekes van aki homoszexuális,vagy hány remek színész.
Az pedig,ha nem kedveltek egy sztárt és véleményt kell róla mondani,és csak azzal tudnak jönni ,hogy "hülye b*zi",nagyon szánalmas,mert ne azért utáljatok már egy embert ,mert más mint ti,hanem csak szimplán azért mert nem tud énekelni esetleg...
Szóval valaki kifejthetné nekem ,hogy miért jellemző ez a legtöbb fiatalra,főleg a fiúkra?
ma 17:52- És mi van például azokkal a klipekkel ahol heterok fetrengenek egymáson? Vagy ők megtehetik, míg a melegek titkolózzanak? Egyébként például én, és még rengeteg ember akit ismerek, nem divatból szereti Adamet, hanem azért mert tiszteli, felnéz rá azért amit és ahogyan elért, amíg fogalmad sincs ezekről a dolgokról, csupán leragadsz a tinisunáknál akiknél abból áll a rajongás hogy "jajjdecukiADam..", addig ne nagyon mondj ilyet....
"We're not fans, we're Glamberts. We're not obsessed, we're dedicated. We're not friends, we're a Glamily."
/ [link] /
22:34-es amúgy jó hogy pont Adamet említetted példának. Sok ember első gondolata vele kapcsolatban h fúj az a B... De pont erről szólt az eredeti kérdésem is.
Adamnek olyan dalszövegei vannak,ami nagyon kevés előadónak. A szerelmes számai olyanok,hogy ha te hallgatod,te is tudsz pl az ellenkező nemű párodra gondolni,de ő nyilván egy másik pasira gondol/gondolt mikor írta. De pont azért a legtöbb számában nem használ E/3. személyű személyes névmást (pontosabban csak a Feverben szerepel egy "He"),hanem a you-t használja.
Nem arra kéne koncentrálni,hanem arról amiről szól a dal.
Amúgy Adamnek is ,ahogy minden sztárnak,van olyan rajongója aki nyilván csak divatból ,satöbbi,de van egy nagyon erős csoport itt Magyarországon,akik már nem a tinisuna kategória és nem a divatmajmolásban hisznek.
Nekünk Adam afféle példakép,tiszteljük és elismerjük,mert aki egy kicsit is utánanéz,hogy mit tett már azért hogy itt tartson,ahol most,az tudja hogy nem egyszerű a dolga még most sem,és annak ellenére sem hogy kivételes tehetség. Nem könnyű eloszlatni az előítéleteket neki,aki jelenleg egyedül van a mainstream zeneiparban nyíltan meleg énekesként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!