Mi a velemenyetek VV gigirol?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 18:29
1/16 anonim válasza:
Álszent. A Legundortóbb emberfajta.
2/16 anonim válasza:
nemhiába mondják rá hogy színésznő mert az is...szerintem ez a szerelem is csak megvan játszva...én nem sírnék ha kijönne a villából az biztos.: D
3/16 bumbi02 válasza:
na lol. én feltettem egy kérdést amiben alekoszról kérdeztema véleményeket, és engem szidtak le hogy primitív vagyok hogy abba kötök bele hogy általános iskolája vagyok.
na most ehhez képest közel se primitiv, aki annyival lerendezi hogy cigány krva.. én legalább érveket hoztam fel.
4/16 anonim válasza:
A származását leszámítva, egoista, képmutató, beképzelt, ostoba, csak a szemét kell nézni amikor mutatja a kamera és mindent megtudsz!
5/16 anonim válasza:
ezeket a képeket nézzétek meg....
7/16 anonim válasza:
Sztem ezek a képek nagyon kamuk.
8/16 anonim válasza:
Sajnálatos, hogy érdekel bárkit is ez a VV téma.
9/16 anonim válasza:
Szerintem egy ló... ennyi a véleményem....rusnya, mellé anyagias nagypofájú... egy harcsa fejű valaki megállt neki (jerzy) azóta meg ö az istennő...közbe egy senki bécikével együtt... éva a másik véglet... csak hébe-hóba láttam 1-2 összefoglalót... de elég volt, hogy ezeket észrevegyem...
10/16 anonim válasza:
Egy álszent qrva, aki húsz éve ki van fúrva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!