Szandikának eddig még nem esett le, hogy idáig is emberek milliói láthatták smink és megcsinálás nélkül is a külsejét bármely percben?
Figyelt kérdés
Beteg ez a nő?2011. febr. 11. 19:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem arra gondolt, hogy az emberek igy latjak, hanem hogy az o kulseje nem er fel azzal, hogy egy ferfimagazinban szerepeljen. Szerintem a sajat szinvonalat nem tartja eleg magasnak ehhez. Az a kulonbseg, hogy egy ilyen magazinban nagyon jo nok vannak csak, a villaban meg elvileg "az utca embere", nem a kulsejuk alapjan valasztottak be oket (foleg a fiukat nem, de a lanyok tobbsege is szomszed lany kulseju, amivel nincs gond). Szoval en ertem, hogy miert reagalt igy. En is kiallnek szerepelni masok ele (mondjuk elmondani egy beszedet, akar smink nelkul is), de az mas, ha szinte ruha nelkul fotoznak egy magazinnak!
2/3 anonim válasza:
szandika helyébe rég fel vágtam volna az ereimet, hogy lehet valaki ennyire ronda...beképzelt,nagypofájú, teszi a fejét, dagadt disznó... nem csodálom hogy szégyenli a kinézetét, van is mit ....
3/3 A kérdező kommentje:
Neki pont az a foglalkozása, hogy mutogatja magát állandóan, mint rúdtáncos!
Amúgy, ha nem sminkelnek rá az ordenáré szájára, akkor természtesen még szépnek is találom.
2011. febr. 12. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!