Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Béci vagy Olivér menjen vissza?

Béci vagy Olivér menjen vissza?

Figyelt kérdés

A kérdés természetesen azoknak szól,akik szeretik/nézik a VV-t.

Én mind2-t nagyon bírom,de Olivér néha sok,Bécit meg úgy ahogy van szeretem:)

Ezért én Bécinek szurkolok. :)

2011. febr. 8. 21:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,remélem Béluka megy vissza (L) :D:D
2011. febr. 9. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Béci.
2011. febr. 9. 20:10
 13/20 anonim ***** válasza:
én MÁR nem birom Olit , pedig azt hittem nyer, de nagyon köcsög.. inkább Béci menjen vissza.
2011. febr. 9. 21:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Egyet értek,mostanában már én sem nagyon bírom Olit...:s
2011. febr. 9. 21:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok Olivérrel.Eleinte csíptem,de már nagyon nem. Béci jó arc.Remélem ő megy vissza.
2011. febr. 9. 22:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Béci...sokkal jobb arc,ha bent lennék,én nem bírnék Olival élni.
2011. febr. 10. 13:02
 17/20 A kérdező kommentje:

Hát én sem...:s

Egyébként köszönöm a válaszokat:)

2011. febr. 10. 17:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Sok szánalmas tizenéves kis kiscsajok itt istenítitek bécit. maradjon kint aztán élőbe nézhetitek a retkes cig.ny bűnözőjét. Oli mennyen vissza ő csinálja a műsort.
2011. febr. 12. 01:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves 01:00 hozzászóló.

Csak jelzem,hogy én is válaszoltam és 28 éves anyuka vagyok.

És ha már felhoztad a cigány jelzőt Bécire.Ebből is látszik,hogy az emberek nagy többsége nem származást nézi,hanem a belső értékeket.Olinak nincs belső értéke, egy nagy nulla.Béci egy Tisztességtudó , okos, értelmes fiú...és baromi jól látja az életet.Ellenben Oli egy számító, taktikázó, beképzelt, öntelt, nyávogós ember,aki azt sem érdemli meg,hogy bekerült a játékba.Azt meg,hogy egy olyan tüneményes lány várja kint mint Enikő attól egyenesen rosszul vagyok.Nem érdemli meg ezt a lányt.

És ha már ott tartunk,hogy Olinak azért kell visszamenni mert ő csinálja a műsort.Ebbe csak annyi a baj,hogy amíg Oli bent van,nem is fog senki semmit csinálni mert úgyis mindig Oli lesz a központba.Ha kiesne (és ezt nagyon remélem), akkor teljesen átalakulnának a viszonyok és más vagy mások csinálnák a műsort.

Egyáltalán nem lenne üres a villa nélküle.A többi lakó is nagyon jó és érdekes műsort tud csinálni,csak mindenkit zavar Oli még azokat is akik egyébként a barátainak mondják magukat.

2011. febr. 12. 10:11
 20/20 A kérdező kommentje:

01:00

Miből gondolod,hogy a válaszolók lányok voltak?!

És miből gondolod,hogy tizenévesek?!

Én 32 éves,szintén anyuka vagyok.

És tanulj meg írni!

Utolsó,teljesen egyetértek veled,ezen kívül ha Béci nem takarítana,megenné őket a kosz...

2011. febr. 12. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!