Kivel álmodtatok már együtt a sztárvilágból? 25L
Figyelt kérdés
Kissebb koromban Ricky Martinnal smároltam álmaimban.Mostanában Robert Pattinson jelent meg álmaimban (vele 2-3 alkalommal álmodtam).Volt még Orlando Bloom is.A Knigh Trider széria alatt meg természetesen David Hasselhoff volt álmaim "lovagja".Ja és még Leo DiCaprio is...imádtam őt...:-)2011. febr. 8. 20:22
2/9 anonim válasza:
Hát sokakkal.Akikre emlékszem is, azok kb. mind focisták:))
(David Villa, Messi, C.Ronaldo, Xavi, Piqué, Sergio Ramos...)
De álmodtam már Johnny Depp-el is.
Ja és Kiss Ádámmal és Vastag Csabával.
3/9 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam,hogy L.L. Junior Superman volt,meg nem olyan régen Sebastian Vettel-el,hogy felkeltem és ott feküdt az ágyam mellett a földön kb.ennyi:):):) Amúgy mikor sztárokról álmodok,mindig ilyen hülyeségeket,mikor meg pont valami jó csávóval smárolok mint pl: Orlando akkor meg valaki felkelt....
4/9 anonim válasza:
Én egyszer beleálmodtam magam a 24 című sorozatba.
5/9 anonim válasza:
Ciki vagy nem.... én álmodtam már SP-vel... :)
Meg Nikolassal... ő most a nagy kedvencem :)
Külfödiekkel is már álmodtam, de most nem jut eszembe konkrétan, kivel... de asszem Leo di Caprio-val már igen. :)
6/9 anonim válasza:
én Adával álmodtam,hogy buliba voltunk,és lefejelt.. : DD
7/9 anonim válasza:
Én is álmodtam már Leonardo Di Caprioval egyszer,miután megnéztem a Titanic-ot aztán lefeküdtem.Sz*r volt mert álmomban is meghalt:S
8/9 anonim válasza:
Orlando Bloommal én is álmodtam méár. De nem szexuális álom volt szerencsére. Az egyik kedvenc együttesem énekese volt, ami feltehetően onnan jött, hogy a bandába akkor lépett be egy új dobos, aki úgy néz ki, mint egy tünde. Hah.
Meg egyszer én voltam a holland pénzügyminiszter, és Anthony Hopkins volt a titkárom.
Asszem ennyi.
9/9 anonim válasza:
Wentworth Millerrel es Amaury Nolascoval.(egyszerre) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!