Olivér barátnője mit szól a dolgokhoz? Link? ) bővebben lennt)
Én azt olvastam h kikapcsolta a telóját nem jelentkezik, de csak mert nem akar nyilatkozni, jól van és állítólag nem veszi komolyan Oli-Anikó rpmáncát, ami szterintem hülyeség, biztos ki van akadva.
Oli eddig se volt kedvencem most már ki nem állhatom, Szandika jól megmondta neki, és nem féltékenységből, mármint nem olyan féltékenységből, amit pl Anikó akar elhitetni mindenkivel (már megint kavar, a kisasszony).
Nem tudom mit szól hozzá, én is azt hallottam, amit az első. Hogy nem lehet elérni, de egy ismerősükkel beszéltek, és ő mondta, hogy Enikő nem veszi komolyan ezt a "románcot", vagy minek nevezzem. Végül is Oli tényleg nem csinált semmit, legalábbis fizikailag nem, de ezeket a beszélgetéseket sem lehetett könnyű nézni, biztos rosszul esik neki. Szandika véleményével én annyira azért nem értek egyet, látszott, hogy inkább féltékenységből beszél, legalábbis nekem úgy jött le. Ő is elmondta neki, hogy vonzódik hozzá, hogy legszívesebben megerőszakolta volna, stb. Aztán ő inkább Anikóhoz közeledett ilyen téren, nem hozzá. És nekem ez a viselkedés, hogy akkor Béci mellett fog kampányolni, olyan kicsinyes dolog. Lehet normálisan is beszélni a másikkal, nem úgy ahogy Szandika tette.
Remélem azért, hogy Oli észhez tér végre,bár az én meglátásom szerint nem Anikó hajtott kifejezetten rá. Oli kérdezte meg, hogy ki jön be neki a villából, aztán meg kikényszerítette belőle a vallomást, és feszegette a témát, hogy mi tetszik benne Anikónak stb. Úgyhogy inkább Oli miatt jutott odáig a dolog, ahol most tart.
Én teljesen egyetértek veled, kedves kérdező :)
Én is bírtam Olit, eddig. Eleinte szimpatikus volt, ahogy kitartott Enikő mellet, de az a liba teljesen elvette az eszét, és most már nagyon nem kedvelem :S És Anikót is utálom, először pofátlanul ráhajt Bécire, aztán jött ez a Király L. Norbis dolog, most meg Oli... Ráadásul Anikó felbontotta a négyest is, aminek nagyon nem örülök :(
Szandika joggal dühös Olira, és télleg nagyon jól látja a dolgokat. És szerintem még Alekosz is, hiszen megmondta Olinak, hogy ő is tehet a dologról, mert nem szabadott volna neki engedni, hogy idáig fajuljon a helyzet :S
Nekem ez a véleményem :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!