Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Most, hogy kezd felbomlani a...

Most, hogy kezd felbomlani a négyes, mi a véleményetek Olivérről?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd, hogy felbomlik a négyes. Szandika most csak féltékeny. Éva sosem lépne ki Olivér mellől. Az elején Olivér nem bírta Évát, ezért is veszekedett vele annyit, de Éva erős személynek tartotta Olit, ezért mindenképp beédesgette magát. Még mondta is egyszer, hogy mi olyan egyformák vagyunk, nem tudom miért utálsz ennyire Oli. Ez is taktika volt Évától, mert aki úgy beszél és viselkedik velünk, ahogy OLi Évával az elején, az nem könyörög, hogy de mi olyan egyformák vagyunk barátkozzunk légyszííííííí...Alek pedig szintén nem fogja otthagyni Olivért, nem véletlenül könyörögnek Szandikának, hogy ne a Bécit várja vissza. Olivérről pedig az a véleményem, hogy most fosik, mert mindenki látja, hogy igenis bejön neki Anikó. Mikor ezt mondja neki valaki, akkor ordít, hogy ez nincs így. Szandikának azt mondja, hogy nem jön be neki Anikó, pedig tegnap nem ezt mondta Anikónak. Az is igaz amit Béla mondott, hogy azért megközelíthetetlen Alekosz, ÉVa és Szandi, mert Olivér teljesen bekebelezi őket. Az lenne érdekes, hogy mi lesz a hármassal, ha nem Olivér megy vissza. Nagyon érdekel, hogy hogyan alakulnának a viszonyok.
2011. febr. 7. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem se bomlik fel, mert Éva és Alek nem mer kilépni Olivér mellől, pedig igaza van Bécinek, ha Olivér nem lenne, Éva is és Alek is jobb fej lenne. Bár Éva már most is elég "jóban" van a tesókkal.

A négyesből eddig is Olivért utáltam a legjobban, most még inkább. Nagyon remélem h eltűnik.

2011. febr. 7. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel teljesen jól látja a dolgokat.

De kell oda Olivér mert nélküle beszürkülne a 3-as Béciék szintjére elpunnyadnának és csak unalmas témákról csevegnének

2011. febr. 7. 21:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyjábol egyetértek.

De Olivér egyre szánalmasabb, lesz*rja a "barátait" és még csak el sem ismeri ezt, sem azt, hogy odavan Anikóért!

2011. febr. 8. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem az elejétől fogva nemvolt szimpi Olivér.

Éva,és Alek sose fogják hagyni Olit,Szandikából inkkább kinézem,de nemis baj,mert én Béciéket jobban birom.

2011. febr. 9. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is Bécit várom vissza, de az az érzésem, hogy Olivér megy vissza. Még akkor is, ha esetleg Béla kapja a több szavazatot, ugyanis az rtl nagy favoritja Olivér. A neten is folyton ő megy (ritka kivétel amikor nem ) a kedvencem az volt, mikor azt kellett nézni, hogy mossa a fogát :D
2011. febr. 9. 19:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Egyiket sem szeretném, hogy kiessen..:S

nekem mind2 nagyon szimpatikus a maga módján!:)

2011. febr. 10. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!