Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Demi Lovato miért van szanatór...

Demi Lovato miért van szanatóriumban?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Már kijött.

Egyébként azért mert drogos...

2011. febr. 5. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
drogos? Nem azért mert Joe elvitte a túrnéjuka Ashley-t? (Demi és Joe régebben jártak, szakítottak, majd Joe összejött Ashley Greenevel) Én így tudom
2011. febr. 5. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

NEM drogos! Nem kell minden pletykát elhinni. Nem szanatóriumban van, hanem egy rehabilitációs központban ahol étkezési zavarokkal és más mentális betegségekkel foglalkoznak.

Hivatalosan azt hiszem nem lett nyilvánosságra hozva, hogy miért van ott, de többször is látták és elég megbízható forrásokból tudható, hogy biztos étkezési zavar van a háttérben, és bizony készültek róla régebbi képek ahol gyanús piros csíkok vannak a csuklóján.. szóval.. ezért.

2011. febr. 5. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy már kijött, csak hetente párszor kell járnai foglalkozásokra, tegnapi képek vannak amikor egy ilyen anorexia-bulimia csoportterápiára ment.
2011. febr. 5. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Étkezési zavar miatt, és lelkileg összeomlott. De már évekkel ezelőtt is voltak étkezési problémái. Önként vonult be oda, ha jól emlékszem novemberben.

Ha jól tudom, már nem kell bent lennie állandóan, csak visszajár.

De nem drog miatt vonult be, nem kell elhinni mindent a pletykaoldalaknak.

2011. febr. 5. 20:11
 6/7 anonim válasza:
Egy úgymond tisztító kúrát csinált /keveset evett/,ami sajnos önpusztításba ment át,és késsel vagdosta magát.és bipoláris zavara volt. ezért került be a központba. de már szerencsére kijött,és azt is elmondta hogy azok miatt sikerült felépülnie akik szeretik ők.
2012. jún. 18. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
én most nagyon röhögök az ashley green-es válaszon, most komolyan van aki szerint azért került kórházba demi mert a barátja magával vitt egy másik lányt a turnéjára?? :DDDDDDD
2012. jún. 22. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!