Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson él? Nézd meg...

Michael Jackson él? Nézd meg a videót!

Figyelt kérdés

[link]

Újra fekete, és taxizik?

2011. febr. 3. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
hasonlit,de nem olyan.. miket nm talalnak ki.. pfff
2011. febr. 3. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Szerintem marha jól nyomja a srác!

Mondjuk azért az eredeti jobb volt.

2011. febr. 3. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Tök jó:-)
2011. febr. 6. 00:38
 4/7 anonim ***** válasza:
tök jó de az eredetit soha nem múlja felül. Kicsit más volt, de nem rossz. Am te hogy gondoltad azt, hogy MICHAEL JACKSON így néz ki??? még jó hogy nem Ő az!!! MJ meghalt... R.I.P. <3 Szeretünk! <3
2011. nov. 14. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi erővel ez meg valóban Jackson szelleme: http://www.youtube.com/watch?v=zhq9l3c7XgA ;)
2013. jún. 10. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem eggyáltalán nem hasonlít, max a hangja... én nem tom mit higgyek. Eggyik felem azt mondja, hogy MJ halott a másik pedig azt állítja nagy esély van rá, hogy él. És én már teljesen belebolondulok. De azt kétlem h taxisnak adja ki magát XD
2014. márc. 1. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
o egy romaniabol szarmazo, igen, volt taxisofor, jean walker, de nemregen enekesi palyara lepett, feltunt egy tehetsegkutato musorban is ahol mindenkit lenyugozott a mj tokeletes hasonlosagu hangjaval es tovabba nemregen kiadot ket sajat dalt is az egyiket carlos santana legenda gitarossal de veul o nem michael jackson hanem jean walker, egy fiatal feltorekvo enekes aki mellesleg imadja michaelt, de persze nem ugy orult modon hanem csak szivbol szereti es orul annak, hogy ilyen hasonlo a hangjuk, de persze nem kemkedik ezzel, semmi ilyesmi, csak probal kitorni. javaslom, hogy nezzetek bele a youtube csatornajaba, pls.
2017. nov. 14. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!