Szerinted közülük ki a legszebb?
Shakira a legszebb :)
Aztán meg Rihanna.
RiRi, azaz Rihanna
Rihanna-fan vagyok :)
De most nem elfogultságból mondom, hogy szerintem nagyon szép nő, gyönyörű az arca és rettenetesen tehetséges! ♥
Shakira egy kifejezettem szép nő, jó alakja van és szép arca. Katy Perryről is kb ugyanezt lehet elmondani.. a melleiről nem is beszélve.. :DD Rihanna nem mozgatja meg a fantáziámat de ő is szép.. smink nélkül is.
Lady Gaga nem az a tipikus szépség, sőt az átlag ember valószínűleg azt mondja rá, hogy lófeje van és ronda :D de aki szereti őt és a stílusát az úgyis szexinek találja.. mint pl én :DD számomra ő a legvonzóbb az összes közül még akkor is ha nem ő a 'legszebb' a megszokott értelemben.
Na de az a Kesha egy kifejezetten ronda nő, talán ha lenne valami tehetsége elnézném neki, de így, hogy nem csak ronda de ráadásul idegesítően tehetségtelen is.. az értékelhetetlen kategóriába tartozik számomra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!