Bejön Fernando Torres?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 19:34
2/13 A kérdező kommentje:
végre valaki :D
nem tudom felfogni mit esznek benne annyira, szerintem teljesen átlagos...
2011. jan. 29. 19:49
3/13 anonim válasza:
Első vagyok.
Ugye? Ráadásul szerintem tök nyálas. Én se értem, mit esznek benne, azon kívül, hogy a tinik csorgatják a nyáluk utána. Kb. olyan ez, mint a Pattinson-kórság.
4/13 A kérdező kommentje:
Pontosan. A vb-n az összesített lista alapján a 2. legszexisebb focistának választották :O "Cuki" persze, na de egy FÉRFI ne legyen már ennyire....
2011. jan. 29. 19:55
6/13 anonim válasza:
A vb 2. legszexisebb focistája????? :))))
Hát ezen röhögnöm kell.Most komolyan benne van valami, ami szexis?
Kb. úgy 10 spanyol (és csak spanyol) focistát mondok helyből, aki kilométerekkel veri.:))
7/13 anonim válasza:
Ja az lemaradt, hogy 23/L.(És imádom a spanyol focistákat):D
8/13 anonim válasza:
Áruló! Képes volt elmenni a Chelsea-be.
Hajrá Liverpool!!!
9/13 anonim válasza:
előttem szóló : xDD
Amúgy nekem se jön be!
10/13 anonim válasza:
igen, bejön. Iszonyúan jó pasi, főleg amióta visszaállt a barna hajszínre. Nagyon cukik a szeplői, és tényleg helyes arca van! Az életét olvastátok már? Hogy a gyerekkori szerelmét vette feleségül, és hogy minta férj. Tőlem lehet C.Ronaldo is bármilyen helyes, soha nem ér fel Torres-szel, hiszen törvénytelen gyerek, botrányok... Ő hűséges, szelíd, nem költekező, és kerüli a nyilvánosságot. Próbál úgy élni mint minden más ember, attól függetlenül hogy világhírű focista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!