Hova tűnt Jónás Rita?
Figyelt kérdés
Mikor még kicsi voltam néztem a kölyökklubot, de amint annak vége lett úgy eltűnt! Elmondta a közönségnek h születik gyermeke és akk úgy sajnáltam h abbahagyja a kölyökklubot majd eltűnt!!! Hova lett am? Nem találok róla semmi érdemleges infot illetve videót a régi műsorairól. esetleg linkelnétek be a régi kölyökkluból?2011. jan. 28. 21:08
11/13 A kérdező kommentje:
Jó ég!!!
Ennyire elment?
Esetleg nem kérdezted, hogy nem térne e vissza esetleg max egy riport erejéig? :)
2013. márc. 18. 14:56
13/13 anonim válasza:
A szomszédom jónás rita Budakeszin lakik de iskola időben floridába vannak mert ott tanúl a két kislány csenge és piroska nagyobbik lánya réka meg most kezdte az egyetemet szintén floridába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!