Ki mit tud L. L. Juniorról?
Figyelt kérdés
Mindent szeretnék róla tudni!! Pl.hol nőtt fel, most hol lakik esetleg elérhetőségei. Bármi minden amit tudtok!!!2009. febr. 5. 16:31
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kedvességed de elhiheted hogy már jártam azon az oldalon és ha feltűnt ott nincs semmi Junior gyerek koráról vagy a szüleiről csak a zenéjéről. Jah és van még egy kérdésem a Sostar Dukhal című számot kivel énekli???
2009. febr. 5. 17:30
4/9 A kérdező kommentje:
Istenem nem hiszem el hogy nem tud valaki valami értelmeset is írni!!! :(
2009. febr. 5. 18:20
5/9 anonim válasza:
Címe: Budapest, 17. kerület VII. utca 14.
Mellesleg szerintem egy tehetségtelen média által felkarolt kis putris...
6/9 anonim válasza:
Azt tudom , hogy a lemezein a hangja megvan csinalva szamitogeppel , gondolom ezt a nagyon suketek is halljak , ja es azt is tudom , hogy a szinpadon csak tatogtat , o nem fog soha berekedni koncert utan...
7/9 anonim válasza:
Uristen mekkora baromságokat irtok voltatok ti már Junior koncertjén??? mert szerintem nem:D ez mind nem igaz és az elenkezöje pedig igen élöben énekel de megy a mano is sajnálak titeket hogy mekorra idiota parasztok vagytok:S:S:S
8/9 anonim válasza:
ja és ugyanaz a hangja élöben mint a lemezen erröl ennyi csá csicskák
9/9 anonim válasza:
a tel számát csak de lehet nem jó már 307239684
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!