Laus-belsz kérdése:
Szerintetek ez a Zorka nevezetű új "tinisztár" megkapja 2011 az év felfedezetye díjat?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 13:28
1/13 anonim válasza:
Életemben nem hallottam róla...
3/13 anonim válasza:
Csatlakozom. Sőt, én még a díjról sem hallottam...
6/13 anonim válasza:
Szerencsére egy ideje már nincs vivatv-m, úgyhogy - újabb szerencsémre - én se hallottam róla...
8/13 anonim válasza:
nem tudom... még nagyon kevés új előadó került ki, és Zorkát se mutatták be, nem ismerjük a zenéjét...
kiváncsi vagyok rá, hogy 13 évesen már a médiába akarják rakni....
9/13 anonim válasza:
Nem tudom!
Viszont 13 évesen egy gyerek még irányítható és befolyásolható.éppen ezeknek ,,köszönhetően" és a menedzsmentnek pár évig(lehet h hónapig)biztos felkapott lesz de utána mivel nincsen még igazi, kiforrott egyénisége a sz.r sem fogja tudni h ki ez a Zorka.
10/13 anonim válasza:
Hallottam az Én vagyok c. számát, és szerintem szépen énekel, de maga a dal nem annyira jön be.
Véleményem szerint nem lesz olyan hűdenagy énekesnő belőle. Max olyan szintet érhet el mint a BNF vagy Barbee. Az annyira nem nagy cucc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!