Elfogadnátok öcsikéteknek ezt a szerencsétlen Ördög Nórát?
Szerintem kifejezetten jól áll neki a rövid haj. Valahogy jobban kihangsúlyozza az arcát.
(És a kovácspistis frizura, amire te gondolsz, korántsem így néz ki :D)
Frizurától függetlenül: NEM.
Soha nem kedveltem, sem hosszú, sem rövid hajjal. Nem látom benne azt a szépséget, amiért ajnározzák. Nem szépek a lábai, amit az X-Faktorban annyira csodálni kellett volna. Tehát 10-ből 5-ös arc, 10-ből 3-as alak. És a modora, a stílusa sem feledteti a külsű hiányosságokat. Nem modortalan, de nem fog meg a kedvességével, a kisugárzásával, az iszonyatosan nagy műsorvezetői képességével sem. Lehet, hogy nincs is ilyenje. Biztos vagyok benne, hogy a háttérben sokkal szebb nők is dolgoznak a csatornánál.
kérdező te nagyon gonosz vagy -.-"
sztem se túl előnyös neki ez az uj frizkó, de azért nem kéne bántani őt, sztem nagyon kedves csaj
tényleg gonosz volt ez az öcsizés: D
de azt se értem h. miért is vágatta le a haját ,ez nekem sem tetszik annyira,de belülről ugyan az maradt és ezért nem kellene leszólni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!