Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményed Shakiráról?

Mi a véleményed Shakiráról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

nagyon jó hangja van

jól néz ki

jól táncol:D

én nagyon bírom, főleg a spanyol számait

2011. jan. 24. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű nő és fantasztikus a mozgása.
2011. jan. 24. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom, nagyon jó, egyedi hangja van, és nagyon szép nő. szeretem a zenéjét nagyon.
2011. jan. 24. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Régen nem szerettem a zenéjét ez a mostani albuma szerintem nagyon jó lett! Egyébként csinos és irigylem az alakjáért + jól táncol és több helyen olvastam, h működtet alapítványt ahol a hazájában lévő gyerekeknek segít a tanulásban és ez szintén jó pont!
2011. jan. 24. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű, jól énekel jól táncol. Eddig csak pozitívat hallottam róla. Ő rá irigykedek a legjobban a hírességek közül, mert ő tényleg szép.
2011. jan. 24. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Imádom!!!
2011. jan. 26. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:

ő a kedvencem

nagyon gyönyörű és nagyon jól is énekel ÉLŐBEN is

volt szerencsém ellátogatni decemberben egy koncertre, 2 orás koncert alatt végig mosolygott nevetett, rengetegszer kezet fogott a rajongokkal nagyon közvetlen volt és nagyon aranyos

2011. jan. 29. 11:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Kevés olyan énekesnő, vagy akár celeb van akiket nem a botrányok vesznek körül. Tisztelem ezért, a sokoldalúságával, a tehetségeivel hívja fel magára a figyelmet. Egyik kedvencem :)
2011. jan. 29. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Shakira???? Gyonyoru no, es nagyon jol HASTANCOL. Ezenkivul a hangja szart se er -.-" A klippekben ahol kijavitva van a hangja ott is szar, nem hogy meg eloben. Egyszer meghallgattam eloben hat mit ne mondjak o is amolyan jo segg jo cici...csinaljunk belole sztart enekesno -.-"
2011. szept. 12. 01:18
 10/10 anonim ***** válasza:

szerintem az utolsó nem volt még koncerten...

a hangja fantasztikus és KÖLÜNLEGES, senki másnak nincs olyan hangja mint neki

2011. szept. 27. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!