Miért ennyire felkavaró ez a Pink szám?
Pink- F*cking Perfect
http://www.youtube.com/watch?v=ocDlOD1Hw9k
ennek legalább van mondanivalója és felhívja a bajokra a figyelmet!!
nektek mi a véleményetek erről??
Lefordítanád a számot? Köszi!Utána elmondom a véleményem.
Nem mindenki beszél inglisül, vagy neked ez evidens? :D
Engem aztán nem kavar fel...de egyébként azért mert "lázad" a mai emberi idea ellen: Tökéletesek akarunk lenni, de nem vagyunk azok ezért semminek érezzük magunkat és drogozunk meg rossz döntéseket hozunk, de ennek nem kell így lennie stb...gondolom
és csúnya gonosz szavak vannak benne mint pl fucking...
Most őszintén?
Ez a szánalmas popcsirke is csak egy jól megtervezett producer-kreálmány. Semmivel sem jobb Britney Spearsnél, hiába van kőkemény punknak maszkírozva. Ennek semmi mondanivalója nincs, hacsak nem az, hogy "műbotrány = lóvé".
Azzal kezdeném hogy egyáltalán nem vagyok Pink-rajongó. Elismerem ,hogy jó hangja van ,de nem mozgat meg,valahogy egyik zenéje sem fogott meg. De már az előző száma is tetszett,viszont úgy gondolom hogy a Fuckin' Perfect lett az eddigi legjobb száma,klippel együtt. Én szeretem ha egy előadónak nem csak rádiós-slágeres számai vannak (pedig valljuk be azért kell az is),hanem olyanok amik különlegesek és van mondanivalójuk,még ha ezeket nem is ismerik meg annyian ,mint amit orrba-szájba játszanak a rádiók,tv-k.
Azért szerintem Pink dalszövegei elég jók és van mondanivalójuk,ugyanakkor népszerűek is,úgyhogy szerintem jól arányba hozta a dolgokat,itt van ez az új száma is,és a Wathaya want from me,amit Adamnek adott. Szóval szerintem elég jó lett.:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!