Kit választanátok inkább Catherine Zeta Jones vagy Angelina Jolie?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 08:04
1/7 anonim válasza:
Angelina Jolie (leszámítva, hogy kábszerezik)
2/7 anonim válasza:
Catherine Zeta Jones-t egyértelműen. A másik nőszerű teremtményt nem bírom, semmi természetes nincs benne, a filmjei pedig könnyen felejthető átlagfilmek.
4/7 anonim válasza:
"a filmjei pedig könnyen felejthető átlagfilmek."
Hát azért ezt ne mondjuk már. :D Persze vannak neki ilyenek is. De azért...
Amúgy jó kérdés. Attól függ, hogy mennyi időre. Tehát ha most csak annyiról van szó, hogy ki tetszik jobban, akkor ANgelina. (Bár ő sem tetszik különösebben, de az olyan kifejezetten sötét típustól, mint Catherine, hülyét kapok.)
Viszont Catherine meg talán nem egy elviselhetetlen boszorkány. Angelinával ellentétben. (Csak tipp.)
5/7 anonim válasza:
Nekem mindkettő bejön, nem tudnék választani közülük.
Egészen más karakterek, más családi háttérrel, más szerepkörrel, múlttal.
6/7 anonim válasza:
Kiváncsivá tettél, melyik film az, amelyikben Angelina nagyot alakított és ezáltal felejthetetlen alkotássá tette? Én nem emlékszem, hogy lett volna ilyen, de lehet hogy csak azért mert nem láttam.
7/7 A kérdező kommentje:
Talán a Tomb Raider volt Angelinának a nagy átütése,amiben Lara Croft szerepét játszotta el.De ott kegyetlenül jól nézett ki,akárhogy is vesszük....:-DDD
2011. jan. 21. 05:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!