Szerintetek mi van, vagy volt VV-s Szandika és Sanyi nevezetű "lakótársa" között a valóságban?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 23:12
1/10 A kérdező kommentje:
Sanyi esetleg homoszexuális?
2011. jan. 7. 23:13
2/10 Mandula11 válasza:
Szerintem ő futtatja. Tipikus az az alkat ez a Sanyi. A szandika táncol, a sanyi meg zsebreteszi a pénzt. Meg persze ő is felprobálja néhaXD
3/10 anonim válasza:
sztem nem.mé lenne az? hisz szereti és már rég ismeri
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is a strici volt az első gondolatom.
2011. jan. 7. 23:35
5/10 anonim válasza:
Simán megdugja.Miért venne magához egy 15 éves csöcsös-seg-ges kiscsajt egy felnőtt férfi.
És ez a szakadék amúgy sem csinál nagy ügyet belőle,hogy kivel dug,lévén prosti.
6/10 anonim válasza:
Szerintem régen dugtak, most meg már összebarátkoztak és szánalomból tartja. Meg lehet, hogy hoz is egy kis pénzt a portára, bár fogalmam sincs mit csinál ez a Szandika.
7/10 anonim válasza:
sztem is az van amit az utolsó ír
kizárt h ne feküdtek volna le egytmással
9/10 anonim válasza:
nekem is van olyan ismerősöm, akik együtt éltek, együtt laktak, majd szakítottak, mint pár, de egy lakásban laknak, mint lakótársak. Gondnoki lakás, megéri. Mindkettőnek van párkapcsolata, jó barátok maradtak.
10/10 A kérdező kommentje:
Sztem meg homo! K.rvák szívesen barátkoznak velük, különben nem is lenne számára hely a lakásában, egy másik nő tuti nem viselné el.
2011. jan. 8. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!