Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek mi van, vagy volt...

Szerintetek mi van, vagy volt VV-s Szandika és Sanyi nevezetű "lakótársa" között a valóságban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 23:12
 1/10 A kérdező kommentje:
Sanyi esetleg homoszexuális?
2011. jan. 7. 23:13
 2/10 Mandula11 ***** válasza:
Szerintem ő futtatja. Tipikus az az alkat ez a Sanyi. A szandika táncol, a sanyi meg zsebreteszi a pénzt. Meg persze ő is felprobálja néhaXD
2011. jan. 7. 23:30
 3/10 anonim válasza:
sztem nem.mé lenne az? hisz szereti és már rég ismeri
2011. jan. 7. 23:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is a strici volt az első gondolatom.
2011. jan. 7. 23:35
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Simán megdugja.Miért venne magához egy 15 éves csöcsös-seg-ges kiscsajt egy felnőtt férfi.

És ez a szakadék amúgy sem csinál nagy ügyet belőle,hogy kivel dug,lévén prosti.

2011. jan. 8. 03:53
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem régen dugtak, most meg már összebarátkoztak és szánalomból tartja. Meg lehet, hogy hoz is egy kis pénzt a portára, bár fogalmam sincs mit csinál ez a Szandika.
2011. jan. 8. 03:54
 7/10 anonim ***** válasza:

sztem is az van amit az utolsó ír

kizárt h ne feküdtek volna le egytmással

2011. jan. 8. 07:58
 8/10 anonim ***** válasza:
*egymással
2011. jan. 8. 07:58
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
nekem is van olyan ismerősöm, akik együtt éltek, együtt laktak, majd szakítottak, mint pár, de egy lakásban laknak, mint lakótársak. Gondnoki lakás, megéri. Mindkettőnek van párkapcsolata, jó barátok maradtak.
2011. jan. 8. 08:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Sztem meg homo! K.rvák szívesen barátkoznak velük, különben nem is lenne számára hely a lakásában, egy másik nő tuti nem viselné el.
2011. jan. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!