Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miyen cigit sziv Vastag Csaba?

Miyen cigit sziv Vastag Csaba?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 6. 17:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Olyan kérdéseitek vannak, hogy besz*rok. Még ha most közönséges is vagyok kicsitxD
2011. jan. 6. 17:42
 2/17 anonim ***** válasza:
nem is cigizik :D
2011. jan. 6. 17:44
 3/17 A kérdező kommentje:
akkor miér van róla cigizős kép a neten?
2011. jan. 6. 17:45
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem cigizős kép, csak egy doboz cigi van ott , de az nem azt jelenti , hogy ő cigizik. Amúgy szerintem Marlboro Gold.
2011. jan. 6. 18:07
 5/17 A kérdező kommentje:

de van amin cigi van a nla

[link]

[link]

2011. jan. 6. 18:10
 6/17 A kérdező kommentje:
nem lehetk kiváncsi b-zdmeg?
2011. jan. 6. 19:16
 7/17 anonim ***** válasza:

Úgy látom igen elmés beszélgetés folyik itt. :)

Amúgy meg tényleg nem arról van szó, hogy megváltozik az ember véleménye valakiről attól, hogy cigizik vagy sem, egyszerüen kíváncsiság. Ebben nincs semmi rossz. És azzal sem értek egyet, hogy minden 2. kérdés ez. Sűrűn látogatom ezt a kategóriát, és kb. 3-4 ilyen kérdéssel találkoztam csak. Persze ez nem zárja ki, hogy több nem volt, de akkor is messze van attól, hogy minden 2. kérdés ez legyen. Ha megnézed a tévék, tévéműsorok kategóriát, ott sokkal több ilyen van, most a kérdések 90%-a a vv-ről szól, és gyakoriak az azonos kérdések.

Viszont azért az, hogy milyen cigit szív, már nálam is veri kicsit a biztosítékot, szerintem ez már kimeríti az alap emberi kíváncsiságot.

2011. jan. 6. 22:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Hééééjjjjj ezeket a képeket én linkeltem be egy másik kérdéshez. Lehet éppen hozzád?? :O *_*
2011. jan. 6. 22:41
 9/17 A kérdező kommentje:
nem hozám de ot találtam :D
2011. jan. 7. 12:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Na szééép :D
2011. jan. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!