Vastag Csabi-rajongók! Hallottátok már a Hangokba zárva c dalt Bereczki Zoli előadásában?
Nagyon szeretem Csabit, tényleg. De meghallgattam a Bereczki-félét, hát Csabi sehol nincs. Tudom, Bereczki nem most kezdte, így aztán nincs értelme összehasonlítgatni. Csak arra lennék kíváncsi, van-e olyan Csabi-rajongó, akinek tökmindegy, ki az a Bereczki Zoli, szerinte Csabi akkor is, és csakazértis jobb?:)
http://www.youtube.com/watch?v=P_X_HboGFXs (45 mp-nél kezdődik)
Veca gyönyőrűen énekelte volna szerintem ezt a számot...
Bár én nagy Niko őrült vagyok, és szerintem ő is nagyon jól énekelte. Persze a Bereczki előadás is nagyon jó.
De biztos van ilyen elvakult Csabi rajongó....
Imádom Bereczki Zolit, elismerem a tehetségét, énekben, színészetben, mindenhol!
Azonban nekem Csabi verziója valamiért jobban tetszik.
Nem mondom, hogy Bereczki nem jó, sőt. Nagyon is jó... De Csabiéból én több érzelmet érzek - bár elismerem, becsúszott néhány hamis hang -, míg Zolinál arra tudok csak figyelni, hogy milyen profi.
Nikolasé szörnyű volt. Szerintem.
A neten fent van Vecától és Norbitól is ez a szám... Egyikre se mondanám, hogy jól sikerült...
Jajj, mi a francért beszéltek itt arról, hogy milyen finálénak kellett volna lenni?Lejárt lemez...
Kérdésre a válasz, Bereczki hangjából árad a profizmus, fantasztikusan énekli ezt a számot (is).Bár nekem ez a szám eredetiben tetszik inkább...(Egy Csabi kedvelő)
Na...Igen, hallottam Zoli előadásában is ezt a dalt, hiszen ez az Ő dala... Dóri, a felesége, neki íratta a születésnapjára.
Szerintem Csabi nagyon jól énekelte, de Zolit tényleg nem tudja lekörözni :D
És Nikolast meg ne hozzuk ide, ő a közelébe sem ért Csabinak se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!