Lady Gaga zsidó? (Vannak akik azt mondják zsidó, mert nagy az orra. Viszont azt is olvastam, hogy zsidó nem lehet, mert náczista, mert az alejandro klipjében nácziakkal vonaglik. )
Akkora zsidó, mint a ház... Olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy Madonna szűz-e...
(aki a médiában ilyen sebességgel "ér el" valamit, az 99%, hogy dzsú...)
Sok idétlen válasz. Sajnos nincs bizonyítékom rá, de szerintem az. Az, hogy milyen iskolába járt, tök mindegy, meg hogy kórusban énekelt. Zsidónak lenni nem hit kérdése. Az alapvetően nem vallás, hanem származás kérdése. Mert miben hisz ma általában egy zsidó? Hogy ő a világ közepe, miközben ki van irtva. A zsidókon kívül miért vonzana másokat is ez a hit, ha csak nem a konclesőket? Az USA-ban különösen (de más országokban is) a liberális luvnyák, de férfiak is az ún. pop iparban, a médiában, színészek között rengeteg a zsidó. Ránézek, és tudom, hogy az, mielőtt tudnám a nevét. Aztán megtudom a nevét, és tényleg az. Ráadásul még a filmben is erről beszél a szerepe szerint, hogy ő az.
A lady gagára ránézel, látod, hogy az. Az egész nőt nézd. Nem feltétlenül mindenkin látszik, de rajta igen. A viselkedése egyértelműsíti ezt, hiszen minden mozdulata szándékosan botrányos, a zsidó illuminátus jelképeit használja. Mások szerint is az: [link]
Az se véletlen, hogy benned ez felmerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!