Szerinted Vona Gábor helyes?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 23:31
12/20 anonim válasza:
"Minden este az ő képére maszturbálok!!!
Sanyi
54/f "
ez a válasz tetszik nekem a legjobban
13/20 anonim válasza:
Szúrnám a fosóját, bár remélem ez nem média felület, mert akkor az én fosómat fogják hamarosan szúrni :(
14/20 anonim válasza:
65%
A Jobbik a médiatörvény ellen van, a Fideszt pedig nem hiszem, ha érdekelné, hogy a Jobbik elnökét szúrnád...:D
16/20 anonim válasza:
Neeem, bamba képű orángutánra emlékeztet.
17/20 anonim válasza:
Már hogyne számítana! Kennedy ezért nyert választást 1960-ban. Mert ő egy atletikus filmsztárra emlékeztette az embereket, míg riválisa (az amúgy jóval felkészültebb) Richard Nixon pedig egy bőrbeteg bulldogra. Ezért nem is értem, hogy a Republikánusok 2008-ban hogyan követhették el ugyanezt a hibát. Egy hetvenéves, épphogy nem tolószékes bácsikát indítani Obama ellen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!